- 1,010
- 300
- 83
22 den sonra o isigi anca gordum veletletdeHerkes ümidi kesip dağaldı yalan yok 33 kalınca bendede Ümit yoktu ama son per 2dk da 10faul oldu bi şeyler döneceğini az çok sezdim
22 den sonra o isigi anca gordum veletletdeHerkes ümidi kesip dağaldı yalan yok 33 kalınca bendede Ümit yoktu ama son per 2dk da 10faul oldu bi şeyler döneceğini az çok sezdim
öyle tabi 3 periyotta 50 atan takımdan son perde kımse 33 beklemedıHerkes ümidi kesip dağaldı yalan yok 33 kalınca bendede Ümit yoktu ama son per 2dk da 10faul oldu bi şeyler döneceğini az çok sezdim
37 attı bi deöyle tabi 3 periyotta 50 atan takımdan son perde kımse 33 beklemedı
Sorma dostIyi terletti ama maç![]()
aynen knk kalitebeti sefa önerdi sana cok olmadı sen oraya yatırım yapalı ama guvenıyosun gecende 5k gıttı tek golden nasıl burası cekım yaptın mı daha önce37 attı bi de
Ayni kuponda iki defa mucize cok fena oldu be37 attı bi de
Yaptım kanka 300-400 falan hep ama nedense güveniyorum bu siteyeaynen knk kalitebeti sefa önerdi sana cok olmadı sen oraya yatırım yapalı ama guvenıyosun gecende 5k gıttı tek golden nasıl burası cekım yaptın mı daha önce
Kulisbete hiç güvenmiyorum ben ya her gün temsilci yazıyor durmadan guvenemedim@Shellac yeşil dost
ınsallah sıkıntı olmaz bence kayıpta olduklarından dene bu paraları sımdı kımlık cart curt der ugrastırmasınYaptım kanka 300-400 falan hep ama nedense güveniyorum bu siteye
Dost genelde her gün yazan siteler güvenilir değil diyorlar ama öyle bi şey yok bi kaç site var her günü yazıyorlar hatta bi tanesi çok samimi napıyorsun hayatım falan yazıyor ama ödemeyide 5 dakikada yapıyorlarKulisbete hiç güvenmiyorum ben ya her gün temsilci yazıyor durmadan guvenemedim
İzin verilmiş bile kankaınsallah sıkıntı olmaz bence kayıpta olduklarından dene bu paraları sımdı kımlık cart curt der ugrastırmasın
ıyı barı knk o kadar ucundan gelmelere degdiİzin verilmiş bile kanka
Hayrini gor bol kazanclarÖdenmiş bile 4 dakika sürdü benim diyen site ödeyemez vallaha 4dk da 1700 helal adamlara