- 549
- 147
- 43
Adli kontrol ne zaman bitiyor bi süresi yok dediler banaNakil olacagin yer dosyani tekrar aciyor.
Adli kontrol ne zaman bitiyor bi süresi yok dediler banaNakil olacagin yer dosyani tekrar aciyor.
37 ayNe kadar süre tutuklu kaldın ?
Eyvallah sağolEvet abi denetimli serbestlikte dosya sorumlun kimse ona gideceksin
Allah kurtarmış geçmiş olsun
Eger yargilama surecindeki bir dosyadan aldiysan adli kontrol surec bitene kadar hukumlu oldugun bir dosyadan aldiysan hukmun bitene kadarAdli kontrol ne zaman bitiyor bi süresi yok dediler bana
Alırsın.
Eyvallah abi sagol allah kimseye gostermesinAllah kurtarmış geçmiş olsun
Kral avukatim var alicagimi da biliyorum fakar tazminat komisyonu diye birsey cikartmislar orada surec ne kadar suruyor bir bilgi bulamadim daha once bu komisyondan dosyasi cikan var mi acaba diye merak ediyorumAlırsın.
Şüpheden sanık faydlaanır ilkesi var masumiyet karinesi ihmali var iyi bir avukat bul
Amin aminnnEyvallah abi sagol allah kimseye gostermesin
Bicakla Adam yaralama bel altı mahkeme adli kontrol verdi daha olacak mı ozaman mahkemeEger yargilama surecindeki bir dosyadan aldiysan adli kontrol surec bitene kadar hukumlu oldugun bir dosyadan aldiysan hukmun bitene kadar
Mahkeme adli kontrol verdiyse hüküm almissindir. Yargilamadaki adli kontrolü savcilik veriyorBicakla Adam yaralama bel altı mahkeme adli kontrol verdi daha olacak mı ozaman mahkeme
Mahkeme olur mu bida ve bu durumda uzun sürermiş adli kontrolMahkeme adli kontrol verdiyse hüküm almissindir. Yargilamadaki adli kontrolü savcilik veriyor
Abi vatandas portala bakacaksin karara mi cikilmis mahkeme gunu mu verilmisMahkeme olur mu bida ve bu durumda uzun sürermiş adli kontrol
Normal ulkelerden kasit afrika ve guney amerika ulkeleri degil mi hocam artik onlar bile daha normal gibi sanki bize goreNormal şartlarda suçsuz yattıysan normal ülkelerde tazminat alırsın burası Türkiye bilmiyorum ne olur geçmiş olsun
Normal şartlarda suçsuz yattıysan normal ülkelerde tazminat alırsın burası Türkiye bilmiyorum ne olur geçmiş olsun
Girdiğim mahkeme görünmüyorAbi vatandas portala bakacaksin karara mi cikilmis mahkeme gunu mu verilmis
Bendede öyleNormal ulkelerden kasit afrika ve guney amerika ulkeleri degil mi hocam artik onlar bile daha normal gibi sanki bize gore
E devletten degil UYAPtan bakGirdiğim mahkeme görünmüyor
Uyaptan bakıyrm ne ceza ne hukuk nede başka mahkemesinde girdiğim görünmüyorE devletten degil UYAPtan bak