Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beraat ve Tazminat

idemirdelen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
54
28
Arkadaşlar aranizda bir dosyasindan dolayi ceza yatip beraat almis ve tazminat bekleyen veya tazminat almis kisiler var mi ?

idemirdelen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
54
28
Bir tane dosyadan almıştım da bayağı oldu 2016'da
Mahsuplaşmidtir muhtemelen kral daha sonra tevkif olduysan o zaman
Simdi tazminat komisyonu diye birsey cikartmislar sureci tamamlayan var mi ne kadar surede sonuclaniyor bu komisyon diye merak ediyorum. 37 ay alacagim var

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,371
2,365
113
Beraat aldigin dosyanın avukatı devletten alıyor ücreti ortalama 6 ay içerisinde sana Bir para ödenmiyor

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,437
1,274
113
Arkadaşlar aranizda bir dosyasindan dolayi ceza yatip beraat almis ve tazminat bekleyen veya tazminat almis kisiler var mi ?
Rahsan affiyla ciktim 25 seneye yakin once yasin kac bilmem hatirlarmisin genel af olmustu rahmetli rahsan ecevit bize bir omur daha sans tanidi

Sabahattinduran123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
147
43
Arkadaşlar konu biraz farklı ama adli kontrolüm var iş değiştiricem başka şehre gidicem adli kontrolü oraya nasıl aldırıcam

idemirdelen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
54
28
Arkadaşlar konu biraz farklı ama adli kontrolüm var iş değiştiricem başka şehre gidicem adli kontrolü oraya nasıl aldırıcam
Kardesim su an kayitlu oldugun adli kontrol burosuna gidip nakil talebinde bulunuyorsun. Ordan sana bi belge veriyorlar.
Sonra nakil olacagin yere o belgeyi goturuyorsun.