- 118
- 54
- 28
Arkadaşlar aranizda bir dosyasindan dolayi ceza yatip beraat almis ve tazminat bekleyen veya tazminat almis kisiler var mi ?
O kadar ceza yattık hiç tazminat ödedi olmadı Bir de benden aldıArkadaşlar aranizda bir dosyasindan dolayi ceza yatip beraat almis ve tazminat bekleyen veya tazminat almis kisiler var mi ?
Beraat almiş miydin kralO kadar ceza yattık hiç tazminat ödedi olmadı Bir de benden aldı
Bir tane dosyadan almıştım da bayağı oldu 2016'daBeraat almiş miydin kral
Tazminat hakkın var suça göre Suç şüphesne göre değişir.Arkadaşlar aranizda bir dosyasindan dolayi ceza yatip beraat almis ve tazminat bekleyen veya tazminat almis kisiler var mi ?
Mahsuplaşmidtir muhtemelen kral daha sonra tevkif olduysan o zamanBir tane dosyadan almıştım da bayağı oldu 2016'da
Kral ben aldim daha once avukatin aldigi vekalet ucreti ama ben aldigimda bu komisyon falan yoktuBeraat aldigin dosyanın avukatı devletten alıyor ücreti ortalama 6 ay içerisinde sana Bir para ödenmiyor
Rahsan affiyla ciktim 25 seneye yakin once yasin kac bilmem hatirlarmisin genel af olmustu rahmetli rahsan ecevit bize bir omur daha sans tanidiArkadaşlar aranizda bir dosyasindan dolayi ceza yatip beraat almis ve tazminat bekleyen veya tazminat almis kisiler var mi ?
Gecmis olsun kral yasim 39 hayal meyal hatirliyorum cikan abilerimiz de varRahsan affiyla ciktim 25 seneye yakin once yasin kac bilmem hatirlarmisin genel af olmustu rahmetli rahsan ecevit bize bir omur daha sans tanidi
Kral suç Narkotik suc suphesi yok beraat ettikTazminat hakkın var suça göre Suç şüphesne göre değişir.
Bende 19 yasimdaydim ciktigimda iki senelik mahkumdum sanada gecmis olsun allah bundan sonra hayirli hayat nasip etsinGecmis olsun kral yasin 39 hayal meyal hatirliyorum cikan abilerimiz de var
Etsin etsin de abi insallah su devlette verirse haksiz yere cezaevinde gecirdigimiz gunlerimizin bedelini. Cok hayirli olur ☺Bende 19 yasimdaydim ciktigimda iki senelik mahkumdum sanada gecmis olsun allah bundan sonra hayirli hayat nasip etsin
Alirsin gibi ama biraz uzun surer devlet alacagina sahin borcuna karincaEtsin etsin de abi insallah su devlette verirse haksiz yere cezaevinde gecirdigimiz gunlerimizin bedelini. Cok hayirli olur ☺
Kardesim su an kayitlu oldugun adli kontrol burosuna gidip nakil talebinde bulunuyorsun. Ordan sana bi belge veriyorlar.Arkadaşlar konu biraz farklı ama adli kontrolüm var iş değiştiricem başka şehre gidicem adli kontrolü oraya nasıl aldırıcam
Ne kadar süre tutuklu kaldın ?Kral suç Narkotik suc suphesi yok beraat ettik
Demek istediğin denetim serbestlik müdürlüğüne mi mütacak edicemKardesim su an kayitlu oldugun adli kontrol burosuna gidip nakil talebinde bulunuyorsun. Ordan sana bi belge veriyorlar.
Sonra nakil olacagin yere o belgeyi goturuyorsun.
Nakil olacagin yer dosyani tekrar aciyor.Arkadaşlar konu biraz farklı ama adli kontrolüm var iş değiştiricem başka şehre gidicem adli kontrolü oraya nasıl aldırıcam
Evet abi denetimli serbestlikte dosya sorumlun kimse ona gideceksinDemek istediğin denetim serbestlik müdürlüğüne mi mütacak edicem