- 34,375
- 12,612
- 113
Kesene bereket dost@egehandro @Malatyalı @V3R0N üçünüz paylaşırsınız teşekkürler dostlar sadece ettiğimiz karı dağıtıyorum bir sonrakine daha iyi inş
Veren el dolar
Kesene bereket dost@egehandro @Malatyalı @V3R0N üçünüz paylaşırsınız teşekkürler dostlar sadece ettiğimiz karı dağıtıyorum bir sonrakine daha iyi inş
iyi yolculuklar oktaycım bir sonraki rollimgimizde daha az stres yaşarız ins tesekkurler@egehandro @Malatyalı @V3R0N üçünüz paylaşırsınız teşekkürler dostlar sadece ettiğimiz karı dağıtıyorum bir sonrakine daha iyi inş
umarım dostumiyi yolculuklar oktaycım bir sonraki rollimgimizde daha az stres yaşarız ins tesekkurler
Teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim dost.@egehandro @Malatyalı @V3R0N üçünüz paylaşırsınız teşekkürler dostlar sadece ettiğimiz karı dağıtıyorum bir sonrakine daha iyi inş
Bir daha ki rolling de kano ve plaj voleybolu alcaziyi yolculuklar oktaycım bir sonraki rollimgimizde daha az stres yaşarız ins tesekkurler
Acıyorum@V3R0N kanka sen dm aç istersen üçümüze oraya bilgileri salarız
Eyvallah dost sorun yokbeyler betco maçı kaldırmıştı kupon geç sonuçlanabilir gün içinde paranız her türlü atılır bende kalmaz dert etmeyin iyi geceler
Dm aç malatyaliTeşekkür eder, başarılarının devamını dilerim dost.
Zaten maç kalmadı sen gidip şimdi aviator falan oynarsın yat uyu aq sjshgdhdhdhdEyvallah dost sorun yok
Hayatım boyunca aviatör oynamadım akıl kârı bi iş değil oZaten maç kalmadı sen gidip şimdi aviator falan oynarsın yat uyu aq sjshgdhdhdhd
Hani benim kuweyt dinarım aw@egehandro @Malatyalı @V3R0N üçünüz paylaşırsınız teşekkürler dostlar sadece ettiğimiz karı dağıtıyorum bir sonrakine daha iyi inş
Ben geçen gün denedim amk uçağı kalkmadan düştü . Dedim senin gibi uçağın awHayatım boyunca aviatör oynamadım akıl kârı bi iş değil o
Açtım dost şimdi hep ya kapalı ya açık unutuyorum fermuar gibi.Dm aç malatyali
Sen bendesin gün içinde ayarlicaz zaten bu kupon 2 3 saate sonuclanmazHani benim kuweyt dinarım aw
Tebrikler dost@Shellac az kar az zarar vakit geçirdik kilit pls