- 30,831
- 17,001
- 113
57
Noldu simdi banlandılar mıGanobet basliginda öyle bir restlesme oldu oradan gördüm bende. Gördüğüm mobil bozum yapacağı adamı söylemiş Ganador, Arıcı da bozdurup parasını alamamış.
Dmden çocuğa telegram vermiş güvenilir diye. Sorun olursa ben öderim demiş büyük ihtimal kendi tg sini verdi orda carpti55, arıcı nasıl düşmüş buna
Dmden çocuğa telegram vermiş güvenilir diye. Sorun olursa ben öderim demiş büyük ihtimal kendi tg sini verdi orda carpti55, arıcı nasıl düşmüş buna
Yok dost adminler para alışverişi yapmayın diyorlar zaten biz kural koyduk ne haliniz varsa görün gibisinden. Adminlerden ziyade üyelerin bunlara prim vermemesi gerek.Noldu simdi banlandılar mı
Üyeler arası alışveriş yasak mobil bozum muhabbeti yasak, adminlerde topu üyelere atıyor banlamiyorlarNoldu simdi banlandılar mı
Ganador rezalet birisi zaten de, arıcı da gidip üç kuruş fazla kazanacağım diye onunla iş tuttuysa kendi düşen ağlamazYok dost adminler para alışverişi yapmayın diyorlar zaten biz kural koyduk ne haliniz varsa görün gibisinden. Adminlerden ziyade üyelerin bunlara prim vermemesi gerek.
Olayı gören duyanlar ders alsa bariÜyeler arası alışveriş yasak mobil bozum muhabbeti yasak, adminlerde topu üyelere atıyor banlamiyorlar
Benim anlamadığım ben birini dolandirsam, utanırım foruma girmeye olur da denk gelirim rezil olurum, küfür yerim diye. Ne bileyim acayip bir rahatlık var böyle bazilarindaGanador rezalet birisi zaten de, arıcı da gidip üç kuruş fazla kazanacağım diye onunla iş tuttuysa kendi düşen ağlamaz
Hırsızın en büyük yemini inkar demişler MalatyalıBenim anlamadığım ben birini dolandirsam, utanırım foruma girmeye olur da denk gelirim rezil olurum, küfür yerim diye. Ne bileyim acayip bir rahatlık var böyle bazilarinda
Normal bu tür olaylarda yaşanıyor forumda yaşanmayada devem eder bunun önüne geçilemezOlayı gören duyanlar ders alsa bari
He ya beni de thomas musk vardı o çarptı 340₺ o günden beri forumda göremedim lavugu @ThomasMusk öyt naber lenNormal bu tür olaylarda yaşanıyor forumda yaşanmayada devem eder bunun önüne geçilemez
Bu şuna benziyor dost, daha önce hırsızlık yaptığın evde oturup seni bilen ev ahalisi ile çay içmeye çalışmak.Hırsızın en büyük yemini inkar demişler Malatyalı