Bol şanslar@V3R0N taktikleriyle başlıyoruz ikinci roll konum umarım bu sefer başarırız
Bol şans🍀@V3R0N taktikleriyle başlıyoruz ikinci roll konum umarım bu sefer başarırız
Bultenin sonuna denk geldik dibini sıyırcaz dost 😂😂Ganobet duymaktan içim şişti bugün biraz rol takibi yapalim. Alamadık tel nolar yüzünden
Gano canli destek dip bile bırakmadı bize tertemiz bakiye bulaşık makinesinden çıkmış gibi dost.Bultenin sonuna denk geldik dibini sıyırcaz dost 😂😂
Ben 4 kere bağlandım vermediler laGano canli destek dip bile bırakmadı bize tertemiz bakiye bulaşık makinesinden çıkmış gibi dost.
Bol sans@V3R0N taktikleriyle başlıyoruz ikinci roll konum umarım bu sefer başarırız
Kendimi kast sınıfından sudralar gibi hissettim dost. Sana yok diyince. Sağlık olsun diyelim.Ben 4 kere bağlandım vermediler la
İhtiyar gelmiş hosgelmisBol sans
Başım ağrıyor sohucam böle ise ilaç içtim gecmediİhtiyar gelmiş hosgelmis
Uykusuzluktan mi abiBaşım ağrıyor sohucam böle ise ilaç içtim gecmedi
Yok ya iyi uyudum niye bilmiyomUykusuzluktan mi abi
Geçmiş olsun üstat. Acil şifalar dilerim. Sağlık herseyin başı. Dikkat et kendineBaşım ağrıyor sohucam böle ise ilaç içtim gecmedi
Bol şanslar dost. İnşallah ganobetten oynamiyorsundur. Takibi bile sıkıntı verir bana.lets goo adım 1