http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Benjaminsbet Deneme Bonusu

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,424
688
113
Nasıl aldın mail nasıl geldi sana knk
Benjamins Bet'in Limitsiz ve
Sınırsız Dünyasına Hoşgeldiniz!

Heyecan dolu kazanç maceranıza başlamaya hazır mısınız?
BenjaminsBet ailesine katıldığınız için çok mutluyuz!
🎊

Hesabınıza giriş yapabilmek ve kazanmaya başlamak için aşağıdaki "Email Doğrula" butonuna tıklamanız yeterlidir.

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,424
688
113
Benjamins Bet'in Limitsiz ve
Sınırsız Dünyasına Hoşgeldiniz!

Heyecan dolu kazanç maceranıza başlamaya hazır mısınız?
BenjaminsBet ailesine katıldığınız için çok mutluyuz!
🎊

Hesabınıza giriş yapabilmek ve kazanmaya başlamak için aşağıdaki "Email Doğrula" butonuna tıklamanız yeterlidir.
BAK GELİYO MAİL 500X ATTI TUTMADI LA BATTIK KAPADIK

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
706
200
43
Gün geçmiyor ki kaşar bir vakaa ile karşılaşmayalım mail gelmiyor kaşar site😆

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,300
692
113
Temp mail ile deneyin ilk seferde gelmeyebilir belki ama geliyor 2.de 3.de illa ek olarak bonus talep üst kısımda freespin etkinliği yazan yerde. Ben yaptım bonus eklendi dedi ama bonus eklenmedi boş site
Kral kayıt butonu sonrası seni giriş sayfasına atıyor mail gelmiyor ya. Sende yeniden başka bir mail ile kayıt olmaya döndüğünde hop bilader bu tc kayıtlı demiyor mu?
Bu yönlendirmen çok tuhaf geldi

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
677
113
Al bunu beleş 250
Ayrıntıya dikkat freespin çevrimi tamamlandıktan sonra 250 tl olması gerekmektedir yani spinlerden çıkan kazanç direkt 250 tl ve üzeri olması gerekiyor altında kalırsa 250 yapmak için oynayıp yaparsan bu bahaneyle ödemezler haberiniz olsun daha önce başka sitede başıma geldi

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,004
2,540
113
Ayrıntıya dikkat freespin çevrimi tamamlandıktan sonra 250 tl olması gerekmektedir yani spinlerden çıkan kazanç direkt 250 tl ve üzeri olması gerekiyor altında kalırsa 250 yapmak için oynayıp yaparsan bu bahaneyle ödemezler haberiniz olsun daha önce başka sitede başıma geldi
Yapma ya öyle miymiş bak sen

keriz6707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
705
113
Yeni Üyelere 100 Freespin!

Bu promosyondan sadece 1 kere yararlanabilirsiniz.

Bonusun 1 kat çevirimi bulunmaktadır.

Bu promosyondan yararlanabilmeniz için hesap bilgilerinizi eksiksiz ve doğru girmiş olmanız gerekmektedir.

Bu promosyondan çekim yapabilmeniz için FreeSpin çevrimini tamamladıktan sonra bakiyenizin en az 250 ₺ olması gerekmektedir

Bu promosyondan min/max 250 TL çekebilirsiniz.

Gates of Olympus ve Sweet Bonanza Oyunlarında geçerlidir.

Freespin kazancınızı dilediğiniz alanda kullanabilirisiniz

Teşekkürler talep verdim umaırm gelir

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,300
692
113
Temp mail ile deneyin ilk seferde gelmeyebilir belki ama geliyor 2.de 3.de illa ek olarak bonus talep üst kısımda freespin etkinliği yazan yerde. Ben yaptım bonus eklendi dedi ama bonus eklenmedi boş site
Ne olduğunu tahmin edebildiğim halde gidip denedim.Aynen dediğim gibi çıktı. Ama bu şekilde de atladığın birşey var her defasında farklı verilerle üyelik oluşturup en sonuncu hariç değerlerini aktif edemedin. Buradan çıkan sonuç belli değil mi? Kazancın çoklu üyelikten silinecek. İnsanları yönlendirirken biraz mantıklı yazın şuraya.