- 15,195
- 11,562
- 113
Arkadas yaptı valla baksana 2500 çekti gelmiş cekim
Tebrikler Arkadaşlar işte bunu istiyordum betcoları soyun soğana çevirin2.500 TL cekim verildi gelirse yazarım beylerEkli dosyayı görüntüle 599397Ekli dosyayı görüntüle 599398
Arkadas yaptı valla baksana 2500 çekti gelmiş cekim
Tebrikler Arkadaşlar işte bunu istiyordum betcoları soyun soğana çevirin2.500 TL cekim verildi gelirse yazarım beylerEkli dosyayı görüntüle 599397Ekli dosyayı görüntüle 599398
Ödeme gelirse ne ala ama 😅😅Tebrikler Arkadaşlar işte bunu istiyordum betcoları soyun soğana çevirin![]()
Normalde dolandırıcı site ama inşallah öderÖdeme gelirse ne ala ama 😅😅
İnşallah 10 dk oldu tık yok dahaNormalde dolandırıcı site ama inşallah öder![]()
Gelmezse ödeme numarası var bende dost yazarım sanaÖdeme gelirse ne ala ama 😅😅
31 k yapmış arkadaş valla 2500 cektiTebrikler Arkadaşlar işte bunu istiyordum betcoları soyun soğana çevirin![]()
Tamam beyler yanlış alarm para geldi şansınız bol olsunÖdendi gösteriyor ödemiyor
Knk bonuslarıma gir 10 katı çevrim şartı koymuşlar bas 5 k rulete sayfayı yenile bankana çek 2500Beyler 20 bin yaptım lakin bonus bakiyesi olarak gözüküyor ana bakiyeye 24 saat içinde yansır diyor sizdede bu saçmalık var mı
Tebrikler dost kazancın daim olsun dedim ben sana gelirÖdeme geldi beyler Multi vermez diye korktum 😅😅Ekli dosyayı görüntüle 599411
30 dk icindeBeyler çekim verdim kaç saatte öder ödeme alan arkadaşlar![]()
30 dk yi gecti hatta ödeme beklemekdetir dediği dakikadan itibaren 30 dk geçti30 dk icinde