- 1,667
- 1,499
- 113
Açıklanmadı
Daha eklenmeler baslamamis niye konuyu kapattiriyorsunuz hemen anlamıyorumKonuyu da kapatabilir miyiz reis @Shellac
Ne oldu kral ?Konuyu da kapatabilir miyiz reis @Shellac
Kral ekleme yapılmış telegramdan açıkladılarDaha eklenmeler baslamamis niye konuyu kapattiriyorsunuz hemen anlamıyorum
Sıteye adam kastın şimdide kapatilmasini istiyorsun yanlış mıyımKonuyu da kapatabilir miyiz reis @Shellac
Tamam o zamanKral ekleme yapılmış telegramdan açıkladılar
Yanlışsın kral eklemeler yapılmış telegramdan açıkladılarSıteye adam kastın şimdide kapatilmasini istiyorsun yanlış mıyım
Paylaşım yaptığı zaman ile bu sitenin sahiplerinin paylaşım yaptığı süre arasında 3 saat var kankam bunu paylaştığında etkinliğe katılan sayısı 200 ün üzerindeydi zaten bunu düşünerek buraya linki koymaması lazımken hem twitter hesaplarını reklamını yaaptı hemde siteye adam kasmış olduYanlışsın kral eklemeler yapılmış telegramdan açıkladılar
Yanıt big bas mis kral yaktın biziMin 250₺ olmak üzere , Max çekim sınırı yok etkinliğin.
Altta yer alan görselin hangi oyuna ait olduğunu form üzerinde doldurduğunuz zaman otomatik 23.00' da 50 Spin 2₺ betten ekleniyor.
Form Linki
Benjabet giris
Şunu da ekleyeyim X hesaplarini ne olur ne olmaz takip edin.
ARka planin "Gates Of Valhalla" oyununa ait olması gerekiyor
Bu 18.20 de paylaşmış site.ilk 100 kişi diye.burda arkadaş 21.20 de paylaşmış.eksik paylaşıyor.herkese değil.18.20 deDaha eklenmeler baslamamis niye konuyu kapattiriyorsunuz hemen anlamıyorum
18.20 de paylaşmış site.herkese değil ilk 100 demiş.200 kişi kıyak yapmışlar ama arkadaş burda 21.20 de herkese diye paylaşıyor.Yanlışsın kral eklemeler yapılmış telegramdan açıkladılar
İnsanlara çok güveniyorsunuz sizi kukla gibi oynatıyorlar dostum bu ömer sayisiz kere bonusu bitmiş sitenin reklamini yapti buradaYanlışsın kral eklemeler yapılmış telegramdan açıkladılar
Kral ben bu adamı savunmak için yazmadım kimseyi savunmam sadece telegramdan açıklandıktan sonra kapatılmasını istedigi için yanlışsın dedim onun dışında birşey yok benim içinPaylaşım yaptığı zaman ile bu sitenin sahiplerinin paylaşım yaptığı süre arasında 3 saat var kankam bunu paylaştığında etkinliğe katılan sayısı 200 ün üzerindeydi zaten bunu düşünerek buraya linki koymaması lazımken hem twitter hesaplarını reklamını yaaptı hemde siteye adam kasmış oldu
Yanıt doğru, fsler bigbas da geçerli ilk 200 den fazla kişi yüklendiği için sadece 200 kişiye ekleme yapıldı diğerleri alamadı, siteye adam kasarak benim karım ne olmuş oluyor anlamiyorumYanıt big bas mis kral yaktın bizi