Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Benjabet 50 FreeSpin Sınırsız Çekim Deneme Bonusu

daomon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
208
23
18
Ekleme yapılan varmı arkadaşlar

emin2669

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
124
43
Yanlışsın kral eklemeler yapılmış telegramdan açıkladılar
Paylaşım yaptığı zaman ile bu sitenin sahiplerinin paylaşım yaptığı süre arasında 3 saat var kankam bunu paylaştığında etkinliğe katılan sayısı 200 ün üzerindeydi zaten bunu düşünerek buraya linki koymaması lazımken hem twitter hesaplarını reklamını yaaptı hemde siteye adam kasmış oldu

Jonh33

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
32
18
Min 250₺ olmak üzere , Max çekim sınırı yok etkinliğin.

Altta yer alan görselin hangi oyuna ait olduğunu form üzerinde doldurduğunuz zaman otomatik 23.00' da 50 Spin 2₺ betten ekleniyor.

Form Linki

Benjabet giris

Şunu da ekleyeyim X hesaplarini ne olur ne olmaz takip edin.

ARka planin "Gates Of Valhalla" oyununa ait olması gerekiyor
Yanıt big bas mis kral yaktın bizi

Teorem1912

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
11
8
Daha eklenmeler baslamamis niye konuyu kapattiriyorsunuz hemen anlamıyorum
Bu 18.20 de paylaşmış site.ilk 100 kişi diye.burda arkadaş 21.20 de paylaşmış.eksik paylaşıyor.herkese değil.18.20 de
Yanlışsın kral eklemeler yapılmış telegramdan açıkladılar
18.20 de paylaşmış site.herkese değil ilk 100 demiş.200 kişi kıyak yapmışlar ama arkadaş burda 21.20 de herkese diye paylaşıyor.

serkanozdemir7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,005
565
113
Paylaşım yaptığı zaman ile bu sitenin sahiplerinin paylaşım yaptığı süre arasında 3 saat var kankam bunu paylaştığında etkinliğe katılan sayısı 200 ün üzerindeydi zaten bunu düşünerek buraya linki koymaması lazımken hem twitter hesaplarını reklamını yaaptı hemde siteye adam kasmış oldu
Kral ben bu adamı savunmak için yazmadım kimseyi savunmam sadece telegramdan açıklandıktan sonra kapatılmasını istedigi için yanlışsın dedim onun dışında birşey yok benim için