Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Benim Bilgilerim Dışında Çekim Yapılmış

Cihat161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
995
113
Zamanında vbet te benim başıma gelmişti biri 9 bini kripto ile çekmiş kim olduğu belli değil

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,028
4,424
113
2fa kur varsa sms kur birşey yap para bırakıyorsan hesapta önlem alıcaksın her boku yaparlar

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Site elemanları onları yapan
Bu site elemanları da gerizekalı ha hakikaten. Hep 4 haneli parası olan hesaplara girip kendi hesaplarına çekip sitenin adını çıkartıyorlar. Ben hiç görmedim 6 haneli rakamı çeken.

h1s1nn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
304
63
Vbet te çok kişinin başına gelmistir bu olay.

Fatihdaim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
200
217
43
Arkadaşlar konudan bağımsız birşey soracağım benim casivera hesabım da benim bilgim dışında çekim yapılmış böyle bir şeye sitenin parmağı var mı
Sormuyormusun nereye hangi hesaba çekim yapılmış. Dekont iste

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Site çalışanı nasıl para çeker ki?

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,872
5,068
113
Çok basit. Site elemanı Betco altyapidaki sitedeki Backoffice Panelden bakiyeleri görebilir. İstediği hesabın ad soyad bilgisine ulaşır. 500 TL'ye satılan Panel dediğimiz sistemden aynı ad soyadın tcsini bulup sanal cüzdan uygulaması açıp o cüzdanın ibanina çeker. Yazarken uzun ama bu işlem 1 hesap için en fazla 5 dk. O yüzden sitelerde para birakmayacaksiniz beyler

aksdak23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
514
141
43
Eğer sitelerdeki kullanıcı adın ve şifren hep aynıysa. Ve bir kere sahte bir siteye giril yaptıysan oradan alıp her sitede tek tek deniyorlar

zozo77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
20
18
Çekilen para senin banka hesabına deyilse sıkıntı olmaz

sergo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
37
18
Arkadaşlar konudan bağımsız birşey soracağım benim casivera hesabım da benim bilgim dışında çekim yapılmış böyle bir şeye sitenin parmağı var mı
Merak ettiğim sitedeki hesabından farklı bir başkasının hesabına çekim mümkün olmaması lazım olduysa eğer bundan site sorumludur

zozo77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
20
18
Çok basit. Site elemanı Betco altyapidaki sitedeki Backoffice Panelden bakiyeleri görebilir. İstediği hesabın ad soyad bilgisine ulaşır. 500 TL'ye satılan Panel dediğimiz sistemden aynı ad soyadın tcsini bulup sanal cüzdan uygulaması açıp o cüzdanın ibanina çeker. Yazarken uzun ama bu işlem 1 hesap için en fazla 5 dk. O yüzden sitelerde para birakmayacaksiniz beyler
Peki dostum bisey sorucam senin adına banka hesabı acabilirlermi senden habersiz

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
281
63
Betcoda betnis vbet dışına çıkma