Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beni Tokatlayan Irz Düşmanını Yakaladım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,504
9,384
113
Selamlar benı 15 k tokatlamıştı mahalleden bi lavuk mühendis bilen bilir. onu bugün yakaladım kafasına arkadan koşup şak diye şamarı patlattım korkudan altına sıçtırttım anlık olarak. Sonradan oturup konuştuk bu çarşamba paramı ödeyecek maaş günü gece tüm kafe masraflarını da karşılayacak çarşamba gecesi 15k roll yolda

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,504
9,384
113
La fontaine (gtten) masallar
Ekteki konuya girip okursan olayı çözersin aylar olmuştu ama makina123 sabreder sabreder şaplağı koyar ortalığı patlatır

charms

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
145
98
28
Selamlar benı 15 k tokatlamıştı mahalleden bi lavuk mühendis bilen bilir. onu bugün yakaladım kafasına arkadan koşup şak diye şamarı patlattım korkudan altına sıçtırttım anlık olarak. Sonradan oturup konuştuk bu çarşamba paramı ödeyecek maaş günü gece tüm kafe masraflarını da karşılayacak çarşamba gecesi 15k roll yolda
Çarşamba gitme cebindekinide alır.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,049
113
la bi de cafe de bişeyler mi ısmarladın :D ahhh makina ahhh

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Geregini ver fazlasini gosterince insanlar fazla ustune geliyor asiri fazla

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,249
10,155
113
Reis peçeteyi azaltmanı tavsiye ediyorum durumun iyi değil

Bremin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
596
159
43
Tmm

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
757
197
43
rüyada bilim kurgu filmi çekilmiştir. sabah heyecanla arkadaşlara anlatılır iki saatlik filmin tümü ayrıntılarıyla. gülümseyerek dinlerler. sanırsın ki vay anasını diyecekler. dünyanın en basit ve en boktan avutma cümlesiyle karşılık verirler. "kıçın açıkta kalmış".

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Aylardır 15 k nı vermeyen adamı tek şaplakla dize getirdin demek. Nesin sen aw Tuna Tavus falan mı🤣 Kurguyu biraz azalt.

Son düzenleme:

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,644
1,410
113
Kardeşimin hesabına farklı isimli IBAN ve anonim sirketlerden sürekli para geliyor 5k 10 k 3 k günde 5 6 kere bu neyin nesi karakola git dedim de açıklamada boş yani