Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Benfica Maçı Hakkında

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,010
13,133
113
Oyun en az 10 dk durdu oda en az +5 veriliyor biz bence bosa cabaliyoruz ne ayarlaniyorsa o oluyor sanki izleyenler bilir o kadar cok durduki maç bir an once basketbol gibi olmasi lazim duraklama islerinin

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
414
83
Fazla durdu aynen ilk yarıdan cok 2.yarı durdu ilk yarı +7 2.yarı 5 oldu sanki😊

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
414
83
2.yarı 2 kırmızı vardı

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,010
13,133
113
Ha 20 bile versen gol olmaz eyvallahta güzel uzatma versen hakkini versen bence olacakti pic ettiler

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,010
13,133
113
Gitti viski paramız
Dostum viski parası da cikar baska seyler cikar ama resmen şike yapti hakemler 50 dk oyun oynanmamis istatistiklerde ilkyari +7 veriyorsun ikiciyari ilkyarinin 2 kati fazla durdu oyun insanin zoruna gidiyor çok büyük turnuvalarsa bile boyle seylerin olmasi resmen soygu yapıyor adamlar gol olur olmaz eyvallah ama hakkini oynat

Moderatör tarafında düzenlendi:

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,200
5,509
113
1/X oynadım 10-12 dakika verir İnş Benfica atmaz dedim, bir baktım 5 dk zaten görünce 5 dk olduğunu maçı 0 a bağlamışlar gerek yok strese dedim rahatça izledim çok belliydi ayar çektikleri

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,643
3,402
113
Oyun en az 10 dk durdu oda en az +5 veriliyor biz bence bosa cabaliyoruz ne ayarlaniyorsa o oluyor sanki izleyenler bilir o kadar cok durduki maç bir an once basketbol gibi olmasi lazim duraklama islerinin
Paranın olduğu yerde herşey döner dost, bak burada bile intihar edenleri kumarın negatif yönlerini anlatırsan konuyu kaldırıyolar, millet ürkmesin diye :D ki burası paylaşım alanı forum ,bir de kumarın baronlarını düşün istediği hakemi futbolcuyu basketbolcuyu alır,kumarda şans faktörü geçmişte kaldı.

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Dostum viski parası da cikar baska seyler cikar ama resmen şike yapti o.e hakemler 50 dk oyun oynanmamis istatistiklerde ilkyari +7 veriyorsun ikiciyari ilkyarinin 2 kati fazla durdu oyun insanin zoruna gidiyor çok büyük turnuvalarsa bile boyle seylerin olmasi resmen soygu yapıyor adamlar gol olur olmaz eyvallah ama hakkini oynat
Aynı şey Avusturalya a ligi içinde geçerli maç 10-12 dk duruyor klasik +4 +5

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Bayern maçında ilk yarı 4, ikinci yarı +5 veren hakem neyin kafasini yaşıyordu acaba.