Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Benfica - Auckland

Kupon Miktarı
100000
Kupon Oranı
1.91

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
Günün banko kale maçı
Benfica vs Auckland ilk yarı
2.5 üst

İsteyen Benfica takım İlk yarı 2.5 üst oynasın.

Benim çok param var ben 2k 3k riske alıp deneyecem diyenler varsa 8.5 üst 9.5 üste de girebilir maç sonu.

Grupdan çıkmak için boca ve Benficanin Aucklanda atacakları gol belirleyici olacak büyük ihtimalle o yuzden Benfica tam kadro sahaya çıkıp erkenden goller atmaya çalışacak. O yüzden gol çok önemli bugün Benfica için parası olanlar değerlendirsin oranları çok çok güzel. Benim gibi parası olmayan garibanlarda otursun izlesin 🤣 belki bugün iddaanin hediyesi çok iyi değerlendirsin parası olanlar.

Not : Kerem aktürk oğlu 2 gol atarida güzel fantazi arayanlar 3 gol atarina girebilir.
1xbet alt yapılı sitelerde var betcolarda yok.

Screenshot_2025-06-20-13-06-53-28.jpg

Kupon miktarı 100000₺
Kupon oranı 1.91
Kupon kazancı 191000₺

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,529
21,531
113
Günün banko kale maçı
2.5 üst

Benim çok param var ben 2k 3k riske alıp deneyecem diyenler varsa 8.5 üst 9.5 üste de girebilir maç sonu.

Grupdan çıkmak için boca ve Benficanin Aucklanda atacakları gol belirleyici olacak büyük ihtimalle o yuzden Benfica tam kadro sahaya çıkıp erkenden goller atmaya çalışacak. O yüzden gol çok önemli bugün Benfica için parası olanlar değerlendirsin oranları çok çok güzel. Benim gibi parası olmayan garibanlarda otursun izlesin 🤣 belki bugün iddaanin hediyesi çok iyi değerlendirsin parası olanlar.

Not : Kerem aktürk oğlu 2 gol atarida güzel fantazi arayanlar 3 gol atarina girebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 801518
Mac vermek bedeva

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,473
531
113
Aksini düşünüp toplamda 2.5 alt diyorum. Resssst

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,243
113
Alt biter bu maç sakın üst oynamayin

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
Mac vermek bedeva
Hocam kimseye zorla oyna demiyoruz bir mantık çerçevesinde maçı yorumladik parası olan değerlendirmek isteyen değerlendirsin. Herkesin aklı var zekası var kim ne yapacağını kendi bilir.

palas38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,052
46
48
Yatırım tavsiyesi değil tabiki

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
Alt biter bu maç sakın üst oynamayin
Düşünsene saygı duyuyorum ama neye dayanarak alt diyosun mesela ben ne demişim gruptan ikinci çıkacak takımı Auckland a atılacak goller belirler sen neye dayanarak alt dedin

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Günün banko kale maçı
2.5 üst

Ekli dosyayı görüntüle 801518
hep günün bankosu dediklerimi yatırıyor zaten

palas38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,052
46
48
Be fica 3 ü atar
4 5 e de giderde
İşte futbol bu bazan
Kesin demek zor

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
957
113
Acız oluoz gberıoz yemek alcam 90 var yemek 100 lıraya gelıo 10 lıra eksık atarmısın kıral nolur desek olsek gunahınızı vrmezsınız olu taklıdı yparsınız gıdıp bahse 100k basıonuz zengın herıfler ya hcbırınızı svmıom sanslı hrıfler
Doğru söylüyorsun bro burada ki herkes sana bana ona 100 tl 10 tl 500 tl atmak için çalışıp çabalıyor bir de utanmadan kimseye 1 kurış göndermiyorlar hepsini kınıyorum