- 11,038
- 4,425
- 113
Valla bu takimlar kupa alıyorsa vay bizim halimizeson 4 senede kıtalarının konfederasyon kupalarını kazanan takımlar auckland okyanusya ofc kupasını kazanmıştı oradan geldi.
Valla bu takimlar kupa alıyorsa vay bizim halimizeson 4 senede kıtalarının konfederasyon kupalarını kazanan takımlar auckland okyanusya ofc kupasını kazanmıştı oradan geldi.
Ben liverpoolluyumSen kesin ibinesaraylısın veyahut hamsispor profil fotoğrafın da çok manidar geçen seneden sanırım.
Beraberlik 1 m kazanma 2 m dolarmis maç başı sanırım futbolculari bilmem kulüp ne yapiyorValla 25dk izledim benfica sallamıyor pozisyona girmiyor istek sıfır bilerek oynamıyor gibi bir izlenim veriyor zaten yeni öğrendim anlaşma yapılmış mecbur herkes as oyuncuları oynatıyor da yönetim para için istikrar istese de oyuncuların pek bir çıkarı yok adam kendini niye riske atsın.
Sen basit adamsın muzu soyarsın ve yersin anladığım kadarıyla.Ben liverpoolluyum
Ben şu turnuvadan hiçbir maçı izlemedim sadece bu maçın ilk 25 dksına baktım tamamen göz göre göre mafia işi başka bir açıklaması yokAdamlar şirketlere çalışıyor 2 0 biter
yav kanka kupa alıyor da kendi çapında kupa alıyor yeni zelanda'nın en iyi takımı bu işte öyle düşün oynadığı takımlar papua yeni gine tahiti fiji takımları falan sonuçta fifaya kayıtlı bir konfederasyon haliyle geliyorlarValla bu takimlar kupa alıyorsa vay bizim halimize
Ne izni istediğin yerde istediğini oynarsın kim karışacaknası izin veriyolar kral hangi site
Belki de gerçekten şirket parası daha ağır basıyordur yoksa bu oyunun başka bir açıklaması yok dost mucize gibi birşey şu an olan senaryo yatanlara geçmiş olsun..Beraberlik 1 m kazanma 2 m dolarmis maç başı sanırım futbolculari bilmem kulüp ne yapiyor
Bence sürprizciler 1.5 2.5 alta 3 5 sallayabilir ama benfica alt alın alıcakdanız normal alt oranıyla neredeyse aynı3.5 alt hala 2 oranı var denenir
yarı bitsin de alt alıcam kardoBence sürprizciler 1.5 2.5 alta 3 5 sallayabilir ama benfica alt alın alıcakdanız normal alt oranıyla neredeyse aynı
Benfica 3.5 al denenir gerçekten bol şans dostyarı bitsin de alt alıcam kardo