Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Benebet 50 TL Deneme Bonusu

irfanbaba37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
154
43
Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar herkese bu sitenin bonusunu temcilciden talep edin muhtemelen yatırım şartlı olduğu için sitem edilir ama almak isteyenler olur diye dedim 50 TL her alanda geçerli 200 yap 200 yatırım sonra 1 kat çevrim yatırılan para sonrasında sınırsız çekim varmış davet amaçlı arama geldi paylaşmak istedim benlik birşey yok size kalmış görseli bıraktım almak isteyen iletişime geçsin

Ekli dosyalar

irfanbaba37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
154
43
50 veriyor 200 yap diyor sonra 200 yatır istediğin kadar çek diyor deneme bonusu böyle bişey değil be bilader
Dostum benlik bişey değil inan ki bana gelen burada olmayan siteleri paylaşım yapıyorum bana geldi davet bende paylaştım valla bende pek memnun değilim

zozo77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
20
18
Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar herkese bu sitenin bonusunu temcilciden talep edin muhtemelen yatırım şartlı olduğu için sitem edilir ama almak isteyenler olur diye dedim 50 TL her alanda geçerli 200 yap 200 yatırım sonra 1 kat çevrim yatırılan para sonrasında sınırsız çekim varmış davet amaçlı arama geldi paylaşmak istedim benlik birşey yok size kalmış görseli bıraktım almak isteyen iletişime geçsin
Ya ikiyuz yatırır direk oynarım saçma sapan syler. Paylaşmayın yaa bizi beyinsizmi sandiniz

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
Dostum benlik bişey değil inan ki bana gelen burada olmayan siteleri paylaşım yapıyorum bana geldi davet bende paylaştım valla bende pek memnun değilim
kanka sana demiyom zaten son dönemde bu tarz siteler arttı. yatırımlı olur atıyorum 1k yap 100 yatır 500 çek der ha okey dersin ama bu tamamen sana yatırım yaptırtmak için deneme bonusu kisvesi altında kafa karıştırıyorlar. 200 yatırıp istediğim kadar çekeceksem zaten kendi bildiğim siteye yatırırım mantıken. deneme bonusunda oyuncu siteyi deneyimlemek içindir benim bildiğim bunlar bizi deniyor :D

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,794
2,193
113
Paylaşmayın böyle bonuslari

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
428
83
200 yatırdıktan sonra kendi sitemde ben onu zaten katlar sınırsız çekerim ☺ Neresi deneme bonus burası

cse3544

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
38
28
Paylaştığın için teşekkürler ama bunda oynayacağım oynadığım siteye 200 TL atarım daha mantıklı birde sen davet olarak diyorsun teşekkür ederim yine

Clyn0133

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
331
89
28
Komik bu tür bonus denilen şeyin deneme olarak paylaşılması