- 772
- 381
- 63
Kumar sitelerini dahil rein var arkadaşlar
Dost odedilermiHala işlemde![]()
Ters psikoloji dusmeyin20kat çevrimi varsa site ödeme yapar bence
Tabi efendim20 kat çevrim şartı vardır efendim , max çekim 5.000 tl minimum yatırım 1.000 tl efendim
Yatırım yaptinmi hocamÇekim ödendi 5 dakikada
Ss atsana kanka tam guvenelimÇekim ödendi 5 dakikada
Ben yatırım yapmadım cevrimde yapmadım öylesine 500 çekim talebi verdim belki kaza ara öderler 😂Ss atsana kanka tam guvenelim
İptal ettiBen yatırım yapmadım cevrimde yapmadım öylesine 500 çekim talebi verdim belki kaza ara öderler 😂
Sen bana güvenmiyon mu foruma ne zaman üye olmuşum bak 2018 site elemanı olacak en son kişiyimSs atsana kanka tam guvenelim
İyide kanka yine de atmamana sebep olmamalı bu ben çeksem bana bunu desen direkt atarımSen bana güvenmiyon mu foruma ne zaman üye olmuşum bak 2018 site elemanı olacak en son kişiyim
Bu arada site elemanısın demedim sadece güvenmeyenler var biride benim bi içimiz rahatlasın diye dedimSen bana güvenmiyon mu foruma ne zaman üye olmuşum bak 2018 site elemanı olacak en son kişiyim
Bence de 👍Bu arada site elemanısın demedim sadece güvenmeyenler var biride benim bi içimiz rahatlasın diye dedim
Site ben yontmaya geldim diypr resmenNot kod ile 500 tl ekleme sağlanıyormuş öyle bilgi geldi..