- 530
- 270
- 63
Normal parayla olsa gelmez mk
Link yokmuNormal parayla olsa gelmez mk
Bence bunlar dolandırıcı çekim verdim yarın saattir kontrol edeceğiz diyorlarLink yokmu
Noldu hocam çekimBence bunlar dolandırıcı çekim verdim yarın saattir kontrol edeceğiz diyorlar
Çektim hocam tehdit ederek forumda paylaşırım dedim her yerde rezil ederim dedim 2 saatte attı şerefsizlerNoldu hocam çekim
Aldik ama hemen kayipYatırım şartı yok 15 kat çevrim var detaylar görselde
bendebet319.com
Benim 250 TL'yi 10 gün oldu hala gelmedi 😂Yatırım şartı yok 15 kat çevrim var detaylar görselde
bendebet319.com
Ödemeyi şahıs hesabından mı gönderiyorlar yoksa pratik işlem gibi IQ money gibi yerden mi gönderdilerÇektim hocam tehdit ederek forumda paylaşırım dedim her yerde rezil ederim dedim 2 saatte attı şerefsizler
La 250 den bir kuruş yukarı çıkmadı 😂Yatırım şartı yok 15 kat çevrim var detaylar görselde
bendebet319.com
Site sağlam 30 50 k çekim verenler bile var dostÇektim hocam tehdit ederek forumda paylaşırım dedim her yerde rezil ederim dedim 2 saatte attı şerefsizler
şahıs hesabından yolladılar kardeşim bana da yattı az önce 400 tl.uğraştırdılar ama olsunÖdemeyi şahıs hesabından mı gönderiyorlar yoksa pratik işlem gibi IQ money gibi yerden mi gönderdiler
Sıkıntı çekeriz ya şahıs hesabıyla havale ileşahıs hesabından yolladılar kardeşim bana da yattı az önce 400 tl.uğraştırdılar ama olsun![]()
TebriklerÇektim hocam tehdit ederek forumda paylaşırım dedim her yerde rezil ederim dedim 2 saatte attı şerefsizler