Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ben Bu İnsanları Anlamıyorum

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Az önce gittim gene bakkala eleman oturuyor. Abi dedim bakışmıyoz mu bugün. Bari takılayım adama bir sıcaklık oluşsun dedim.

Şimdi sen benim gibi bir adamla niye bakışmak isteyesin, sıkıntı çıkar, içkiliyimdir vs. dedi. E artık tanıştık dedim. Gene bir filmleri yaptı. Eleman sonra arkadan boğaza kelepçe yaptı beni. Bırak dedim boğacan. Sonra da kulağı da bir salaktan yalayıp, kola yumruk attı. Sen de sağlamsın ha dedi.

Adam belli ki hasta, aynı zamanda gay de olabilir. Böyle tipler gizli gay olabiliyor. Bu arada homofobik değilim, sorun yok gayse de. Tahsilatçı tarzı, at hırsızı bir tipleme. En sonunda dedim sana bir şey soracam. Ben dedim ters bir tip olsam, olay çıksa ne olacak? E bilader dedi, Polat Alemdar'ın dediği gibi sonunu düşünen kahraman olamaz.

Sen de bu mahallenin çocuğusun, kardeşimizsin bizim sıkıntı yok artık dedi. Bu dallama yüzünden 10 dk dır adem elması ağrıyor yutkunurken. Bir daha yaşanırsa bu cidden artık, allaha sığınıp, nolursa olsun diyip girişecem. Veya allah cezasını versin diyip, diğer bakkallara gidicem ki beladan uzak duralım.
Gayse sorun var reis geylere sorun yok olsun diyen gizli ibnedir

Cikcik

🤘cCc Var Olsun Turan Eller cCc 🤘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
442
63
Buyur abi demiycen hayırdır birader diyip indircen direk , başıma geldi markete keçi sütü varmı diye girdim sarhoş 2 kişi deve sütü var dedi elimdekileri yeri bırakıp direk kafa vurdum

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
347
63
Bugün akşam tekele gittim sigara almaya. Tezgahtaki genç arkadaşla sohbet ediyorum, benden yaşça büyük bir adam geldi. (her gece 5-6 45-50 yaşlarında adamlar alkol alıyor) Dikilmiş başımda bana dik dik bakıyor. Heralde dedim geçmek istiyor kasaya doğru, buyur abi dedim, cevap yok kitlenmiş bana bakıyor hala.

Tekrar dedim buyur abi, bir şey mi oldu yine cevap yok. En sonunda elimi uzattım merhaba ismim şu, he şöyle dedi ben de şu. Sana bir içki ısmarlayayım istersen kardeşim, takılıyorum sana ama biraz tip benim ürkütücü demi diyor.

Yav arkadaş, bu insanlar yürek mi yiyip çıkıyor sokağa hakikatten şansa yaşıyorlar. Benim ne tepki vereceğimi nereden biliyorsun, belki psikopatım, çıkarıp saplayacam sana bıçağı. Bu ülkede hakikatten yaşanmaz, bu yaşıma geldim, hala böyle salak saçma şeylerle uğraşıyoruz. Ya sabır dedik yolumuza devam ettik, biz belaya bulaşmasak bela bizi buluyor anlamıyorum.

Para yok, maaşa 4 gün var. Canım sıkılıyor bari muhabbet olsun diye yazayım dedim.
Kanka yemin ederim müthiş bir IQ Var sende gerçek söylüyorum şurası çok iyi ya (Belki psikopatım,çıkarıp saplayacağım bıçağı) müthiş ya 😎

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kanka yemin ederim müthiş bir IQ Var sende gerçek söylüyorum şurası çok iyi ya (Belki psikopatım,çıkarıp saplayacağım bıçağı) müthiş ya 😎
dost makara yaptığını varsayarak soruyorum, nedir burada yanlış söylediğim

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
177
63
Bende normalde kavga etmem karşı tarafi düşündüğüm den biraz tersim pistir.
Yinede bela buluyor insanı.bir gün kafam iyi park yeri yüzünden karşı çapraz binada lavuk atar yaptı tam yani gittim hayırdır kardeş demeye kalmadı it sürüsü gibi binadan çıktılar 6kardeslermis nasıl vuruyor şerefsizler ama fazla yüze calismiyorlar sırt ayak karın 20dakka dinlene dinlene dovduler üçü dinleniyor 3devam ediyo lavuklar sigara yaktı bide sigara içerken adammi dövülür amg.neyse o gece güzel bı uyku çektim masajdan çıkmış gibiydim.sonra karar verdim ben bunları tek tek işe giderken yakalayip kafalarını gözünu kiracam diye yemin ettim ortanca olan Galiba sabah çıktı caddeye doğru giderken kolundan tuttum hatirladinmi ulan beni dedim hatırladım dedi seni mina kodum dedim tam yumruğu cakarken birşey oldu sanki şimşek çaktı kendimi yine yerde buldum lavuk kafes dovuscusuymus haydaaa birdaha 10dakka hayatla bağım koptu dövüşçü ye denk geldim amg yarım saat beklesem küçük olan ise gidiyormus gerçi oda abisinden birşeyler biliyordur.yani anlayacağınız kavgayı atari bıraktım yeminliyim kimseye el kaldirmicam diye.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bende normalde kavga etmem karşı tarafi düşündüğüm den biraz tersim pistir.
Yinede bela buluyor insanı.bir gün kafam iyi park yeri yüzünden karşı çapraz binada lavuk atar yaptı tam yani gittim hayırdır kardeş demeye kalmadı it sürüsü gibi binadan çıktılar 6kardeslermis nasıl vuruyor şerefsizler ama fazla yüze calismiyorlar sırt ayak karın 20dakka dinlene dinlene dovduler üçü dinleniyor 3devam ediyo lavuklar sigara yaktı bide sigara içerken adammi dövülür amg.neyse o gece güzel bı uyku çektim masajdan çıkmış gibiydim.sonra karar verdim ben bunları tek tek işe giderken yakalayip kafalarını gözünu kiracam diye yemin ettim ortanca olan Galiba sabah çıktı caddeye doğru giderken kolundan tuttum hatirladinmi ulan beni dedim hatırladım dedi seni mina kodum dedim tam yumruğu cakarken birşey oldu sanki şimşek çaktı kendimi yine yerde buldum lavuk kafes dovuscusuymus haydaaa birdaha 10dakka hayatla bağım koptu dövüşçü ye denk geldim amg yarım saat beklesem küçük olan ise gidiyormus gerçi oda abisinden birşeyler biliyordur.yani anlayacağınız kavgayı atari bıraktım yeminliyim kimseye el kaldirmicam diye.
güzel hikayeymiş. Sorsan herkes memati baş. Seninkisi gerçekçi en azından

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
347
63
dost makara yaptığını varsayarak soruyorum, nedir burada yanlış söylediğim
Yanlış hiç bir şey yok dost müthiş açıklamışsın ama istemsiz o kısımda koptum farklı yerlerde yorumlarını ve espri yeteneğinide gördüğüm için IQ muhabbetimde ondan ve çok samimiyim 😎

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,485
1,740
113
Az önce gittim gene bakkala eleman oturuyor. Abi dedim bakışmıyoz mu bugün. Bari takılayım adama bir sıcaklık oluşsun dedim.

Şimdi sen benim gibi bir adamla niye bakışmak isteyesin, sıkıntı çıkar, içkiliyimdir vs. dedi. E artık tanıştık dedim. Gene bir filmleri yaptı. Eleman sonra arkadan boğaza kelepçe yaptı beni. Bırak dedim boğacan. Sonra da kulağı da bir salaktan yalayıp, kola yumruk attı. Sen de sağlamsın ha dedi.

Adam belli ki hasta, aynı zamanda gay de olabilir. Böyle tipler gizli gay olabiliyor. Bu arada homofobik değilim, sorun yok gayse de. Tahsilatçı tarzı, at hırsızı bir tipleme. En sonunda dedim sana bir şey soracam. Ben dedim ters bir tip olsam, olay çıksa ne olacak? E bilader dedi, Polat Alemdar'ın dediği gibi sonunu düşünen kahraman olamaz.

Sen de bu mahallenin çocuğusun, kardeşimizsin bizim sıkıntı yok artık dedi. Bu dallama yüzünden 10 dk dır adem elması ağrıyor yutkunurken. Bir daha yaşanırsa bu cidden artık, allaha sığınıp, nolursa olsun diyip girişecem. Veya allah cezasını versin diyip, diğer bakkallara gidicem ki beladan uzak duralım.
Kulağını yalattın demek hmm
🤔

mamilla

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,020
213
63
Niye her yerde herkes birisiyle atışıyor bu forumda

dost