Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ben Bu İnsanları Anlamıyorum

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
benim tip biraz ürkütücü dimi diyen adam denyonun tekidir tipine bakıp birkaç kişi çekinince kendini kral sanmıştır yarın öbür gün senin tipine sokarım diyen biri çıkar illaki

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
177
74
28
Yanında kız varken yaşayın bide görün çaresizliği üstelik karşı taraf 3 4 kişi manitayla demleniyoruz manzara gören yerde birden yanımıza gelip benden para istediler vermedim ısrar ettiler yapacak biseyim yoktu mecbur 200 TL çıkarıp verdim gittiler yanımda kız değil biladerim olsaydı ozamn işler çok daha farklı olacaktı hayat bu bazen alttan alıp sensin demek lazım iyi yapmışsın dost
budan ders çıkarıp boş gezmemen lazım bundan sonra dost cebinde bişey olsun her zaman

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,529
5,106
113
Senin o urkutucu tıpıne etek gıydırırler aslan burası turkıye deseydın

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,089
812
113
Bugün akşam tekele gittim sigara almaya. Tezgahtaki genç arkadaşla sohbet ediyorum, benden yaşça büyük bir adam geldi. (her gece 5-6 45-50 yaşlarında adamlar alkol alıyor) Dikilmiş başımda bana dik dik bakıyor. Heralde dedim geçmek istiyor kasaya doğru, buyur abi dedim, cevap yok kitlenmiş bana bakıyor hala.

Tekrar dedim buyur abi, bir şey mi oldu yine cevap yok. En sonunda elimi uzattım merhaba ismim şu, he şöyle dedi ben de şu. Sana bir içki ısmarlayayım istersen kardeşim, takılıyorum sana ama biraz tip benim ürkütücü demi diyor.

Yav arkadaş, bu insanlar yürek mi yiyip çıkıyor sokağa hakikatten şansa yaşıyorlar. Benim ne tepki vereceğimi nereden biliyorsun, belki psikopatım, çıkarıp saplayacam sana bıçağı. Bu ülkede hakikatten yaşanmaz, bu yaşıma geldim, hala böyle salak saçma şeylerle uğraşıyoruz. Ya sabır dedik yolumuza devam ettik, biz belaya bulaşmasak bela bizi buluyor anlamıyorum.

Para yok, maaşa 4 gün var. Canım sıkılıyor bari muhabbet olsun diye yazayım dedim.
Beş senedir di
Bugün akşam tekele gittim sigara almaya. Tezgahtaki genç arkadaşla sohbet ediyorum, benden yaşça büyük bir adam geldi. (her gece 5-6 45-50 yaşlarında adamlar alkol alıyor) Dikilmiş başımda bana dik dik bakıyor. Heralde dedim geçmek istiyor kasaya doğru, buyur abi dedim, cevap yok kitlenmiş bana bakıyor hala.

Tekrar dedim buyur abi, bir şey mi oldu yine cevap yok. En sonunda elimi uzattım merhaba ismim şu, he şöyle dedi ben de şu. Sana bir içki ısmarlayayım istersen kardeşim, takılıyorum sana ama biraz tip benim ürkütücü demi diyor.

Yav arkadaş, bu insanlar yürek mi yiyip çıkıyor sokağa hakikatten şansa yaşıyorlar. Benim ne tepki vereceğimi nereden biliyorsun, belki psikopatım, çıkarıp saplayacam sana bıçağı. Bu ülkede hakikatten yaşanmaz, bu yaşıma geldim, hala böyle salak saçma şeylerle uğraşıyoruz. Ya sabır dedik yolumuza devam ettik, biz belaya bulaşmasak bela bizi buluyor anlamıyorum.

Para yok, maaşa 4 gün var. Canım sıkılıyor bari muhabbet olsun diye yazayım dedim.
Beş senedir doğru dürüst oturmuyorum dışarda bir iki arkadaş hariç çok nadir çünkü ne zaman çıksam başım belaya giriyor ortam kötü kardeşim tadı tuzu kalmadı maalesef evde içiyorum Ankara berbat bu konuda onu soyleyebilirim .

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,290
2,473
113

Dost, tekelci ahmet abi olmasin?
Bknz :

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,753
3,782
113
BİBİLADER ben mi yanlış anladım , Sana mı sulandılar :D

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,551
5,716
113
Yanında kız varken yaşayın bide görün çaresizliği üstelik karşı taraf 3 4 kişi manitayla demleniyoruz manzara gören yerde birden yanımıza gelip benden para istediler vermedim ısrar ettiler yapacak biseyim yoktu mecbur 200 TL çıkarıp verdim gittiler yanımda kız değil biladerim olsaydı ozamn işler çok daha farklı olacaktı hayat bu bazen alttan alıp sensin demek lazım iyi yapmışsın dost
Doğrusunu yaptın dost bu korkaklık değil delikanlılık uğraşılmaz o tiplerle heleki Bi bayan varsa

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,290
2,065
113

İnsan insan derler dayı, insan nedir bildin mi sen?

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
Acilde tek ortopedi asistani bendim bir gece böyle tam buna benzer bir mevzudan söyle baktın böyle baktın vs olayı olmuş anladığım kadarıyla. Bakılan eleman da çıkarmış silahı bakan adamın topuğuna sıkmak istemiş. Fakat kötü nişan almış sanırım kurşun ayak bileğinden girip ayak tarak kemiklerine kadar parçalamış. Ayağını kesmek zorunda kalmıştık maalesef ampüte kaldı böyle bir mevzudan dolayı. Öledebilirdi. Bıçak silah varsa kavga dövüş olmaz bicaksiz silahsız isteyen istediğini dövmeye çalışabilir şansı olabilir ama diğer türlü hiç şansın yok. Silahı geçtim elinde bıçakla küçücük çocuk kocaman cüsseli bir adamı öldürebilir. Türkiyede de son yıllarda yaşanan cürümüslukten ötürü artık herkesin kesici -ateşli alet taşıma ihtimali olabilir. Bu yüzden turkiyede tanımadığın insanlarla hiç iletişim kurmayacaksın eğer dostane değilse. Kaybolayım mesela asla keko tipli arıza birine yol bile sormam haplıdır patlıyordur dikkat alanına girersin biçer geçer. Türkiye tehlikeli bir ülke.

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
budan ders çıkarıp boş gezmemen lazım bundan sonra dost cebinde bişey olsun her zaman
cebinde bisey olsa ne olacak onu çıkardıktan sonra ya ölecek ya öldürecek 200 lirayı vermiş hayatı kurtulmuş bir de ders çıkarman lazım diyorsun bence adamın yaptığından senin ders çıkarman lazım delikanlılığın yeri zamanı var boş işlerin delikanlılığı olmaz pişmanlığı olur😉

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113

Bu şekil birine urfada dizinin arkasındaki damara kelebeği taktım felç olmaktan döndü eleman sonra ailesi falan kan parası vs istedi verdik dedoldular gittiler ekmeğine namusuna bayrağına laf etmedikleri sürece eywallahı basacaksın aga uzak durmak lazım

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
Bu ülkede sokakta gezen 5 kişiden 3ü tanı konmamış şizofrendir

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
953
113

Ülkece psikolojimiz bozuk. Çok kötü birşey olmamış ama adamın yaptığının gereksizliği tartışmaya kapalı. Atılamayan bir enerji yükü ve eskisi kadar insanların sosyalleşememesinden dolayı bu şekilde olaylar olabiliyor.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
953
113
Bir de şunu da ek olarak yazayım. Bazen insanlarda bomboş hissetme dönemleri oluyor ara ara, o arada bari tipim korkutucu falan diyip avunuyor da olabilir 😀

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
kral bu ve buna benzer bi cok durum yaşıyoruz.
Toplumdan dışlanmış ama kendi cevresinde saygi gören tipler yüzünden memleket bu halde.
Ben icimdeki deliyi yıllardır hapis ettim, yoksa katil olmak hasım sahibi olmak an meselesi. Bir de İnsanlarin yokluktan bagimlilik yaratacak seylere "kumar, uyusturucu" yonelimi cok cok artti. Onumuzdeki 20 yil bu ser sefaleti yasayip o psikoloji ile envai cesit suc isleyen insanlar ile bi mucadele içinde olacağız. Sktir olup gitsek gidemiyoruz da, sonumuz hayir olsun diyoruz her gunumuz rezil oluyor. Nie yasiyoruz onu da anlamadim aw.

Dipteki not: 1.20 orana 300 k basmayi bi sal artik kral

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
570
113
Ulan böyle nerde s.km sonik adam var gelir beni bulur sanırdım buna benzer çok hikayelerim var sabır da bi yere kadar Allah bizi bi gün öfkemize yenik düşmekten korusun ne diyim 3 5 it p*ç için içerde ömür çürütmeye deymez sabretmek her zaman iyidir en fazla 1 hafta kafaya takar sonra unutursun

Yusufsato1

Duayen Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,320
1,135
113
Mahalle aralarında çok var böylelerinden. En iyisini yapmışsın 1 dakika delikanlı olacam diye 10 yıl koğuşta bulaşık yıkamak enayilik olur.