- 1,619
- 305
- 83
Çekimde Mail onayla diyor ama kod falan gelmiyo
Çalışmıyor kod bitmiş dioYeni üyelerimize özel 50 BellSpin mevcuttur. Üyelik gerçekleştirdikten sonra profilinizde yer alan bonuslar sekmesinde ´´Promosyon Kodu´´ alanına ´´BS50´´ yazarak FreeSpinlerinizi alabilirsiniz.
Gelince söylermisin reisbenım çekım onaylandı 16,00 da çekım vermıstım gelmedı ama henuz
kişisel bilgiler yerınden yapılıor dostMail doğrulamasını nasıl yaptınız
Bilgilendirme için sağol kanka biliyoruz onu kod gelmiyorkişisel bilgiler yerınden yapılıor dost
Bize kod gelmedi ama sana nasıl geldikişisel bilgiler yerınden yapılıor dost
Bende baktım sifirliyacam spora geçtim bı sıkıntı çıkmaz inşallah950 den sifirladim ya. Lanet olasica pragmatic
bana dırek geldı talep edınce spamını fln kontrol etBilgilendirme için sağol kanka biliyoruz onu kod gelmiyor
bana talep edınce dırek geldı acaba onudamı kapadılar kodu almasınlar dıeBize kod gelmedi ama sana nasıl geldi![]()
Gelse bile kod yazınca onayla diye bi yazı yokkibana dırek geldı talep edınce spamını fln kontrol et
kodu yazınca kendı oto onaylıor bıyere basmana gerek yokGelse bile kod yazınca onayla diye bi yazı yokki
Neyse sana öderlerse uğraşırız. Yoksa uğraşmaya gerek yokbana talep edınce dırek geldı acaba onudamı kapadılar kodu almasınlar dıe