İğrenç bir muhabbetilginç buna çözümüm yok hocam pcden sorunsuz giriyor bende
İğrenç bir muhabbetilginç buna çözümüm yok hocam pcden sorunsuz giriyor bende
tamam dost biliyoruz site adamı olmadıgını 😹tebrikler hocam sevindim adına
@makina123
hocam yani ödüyorlar ondan açtım konuyu kimseyede yatırım yapın demiyorum zaten![]()
sadece pragmatic slotta geçerlifrespin kazancı heralanda geçerlimi sadece slotmu dostlarım
Sen böyle cevap veriyorsun ya her soruya kesin site adamı değilsindir he osksksmssadece pragmatic slotta geçerli
konuyu açayım sonra kaçanlardan mı olayım o dahamı güzelSen böyle cevap veriyorsun ya her soruya kesin site adamı değilsindir he osksksms
Delikanlı gibi söyle site adamıyım diye niye ayak bacak yapıyorsunkonuyu açayım sonra kaçanlardan mı olayım o dahamı güzel![]()
![]()
cünkü degilim sevgili hayalperest arkadasım bende sizin gibi forum sponsoru bir sitede yatırım yapıp çekim yapıyorumDelikanlı gibi söyle site adamıyım diye niye ayak bacak yapıyorsun
Yok harita havuzundan kalktı onun yerine train var keksldjdkdkdjdmorgana mid oynanıyor mu şuanki metada
LoL oynamıyorum nickim kral arthur efsanesindeki kraliçe morganaya atıfmorgana mid oynanıyor mu şuanki metada
mı ayrı yazılırLoL oynamıyorum nickim kral arthur efsanesindeki kraliçe morganaya atıf
artık şu LoL cü tayfada sıkmaya basladı illa nicklerimiz bir oyundanmı olmak zorunda ?
aferim sanamı ayrı yazılır
aferim değil aferinaferim sana
Dokunmayın şabanıma gariptirmı ayrı yazılır