Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Belediye

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Belediye ye girmek kolay değil adamlar para veriyor üstüne kaç kişiyi araya sokuyorlar ağır taşak lazım umarım girersin dost la

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Anasını sayim biz 10 yıldır çalılıyoz 35 k alıyoz adamlar ilk girişte 45k

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,356
113

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
52
28
kamu memurluguna 1yıl üstü cezalar engel olur birşey olmaz 1 haftalık rapor alırsın

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,472
1,941
113
Arkadaşlar tanıdık vesilesiyle engelli kadrosundan belediyeye gircem gişe memuru olarak maasta 45 binliraymis fakat şöyle bir durum var şuanda sicilim temiz adlı sicilim fakat bi davam vardı avukatım girdi çıktı yapabilirsin dedi 1 günlük ama yapmayadabilirsin dedi kesin değil çalıştığım esnada günü birlik girdi çıktı yapmam gerekirse o anda rapor alsam belediye anlarmi ? Çünkü girdi çıktı yaptıktan sonra sicilim bozulabilir
Dost 2 saat çalışıp elin kolun ağrırsa ıstıfa etme

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,581
1,942
113
Yakında birazdan uyuyucam diye konu açan olursa hiç kimse şaşırmasın

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
886
113
Arkadaşlar tanıdık vesilesiyle engelli kadrosundan belediyeye gircem gişe memuru olarak maasta 45 binliraymis fakat şöyle bir durum var şuanda sicilim temiz adlı sicilim fakat bi davam vardı avukatım girdi çıktı yapabilirsin dedi 1 günlük ama yapmayadabilirsin dedi kesin değil çalıştığım esnada günü birlik girdi çıktı yapmam gerekirse o anda rapor alsam belediye anlarmi ? Çünkü girdi çıktı yaptıktan sonra sicilim bozulabilir
Kusura bakma ben senin dediğin hiçbir şeye inanmıyorum bazı şeyleri kafadan kurup buraya yazıyorsun

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,113
4,949
113
Kardeş benim de Engelim var bende kamuya girmem için ne yapabilirim dayı mayı da yok

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,599
1,633
113
İlaçlarını almadan foruma girme diye kaç kez yazmamız lazım neyse saldım ya..

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Kardeş benim de Engelim var bende kamuya girmem için ne yapabilirim dayı mayı da yok
Hocam bende şuana kadar kackere iskurdan engelli statüsünde başvuru yaptım tanıdık olmadığı için bişey çıkmadı dayı olmadığı sürece zor hocam benimde daha belli değil tanıdık vesilesiyle girersem girecem

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,113
4,949
113
Hocam bende şuana kadar kackere iskurdan engelli statüsünde başvuru yaptım tanıdık olmadığı için bişey çıkmadı dayı olmadığı sürece zor hocam benimde daha belli değil tanıdık vesilesiyle girersem girecem
Şeker fabrikası kıyıdan döndü kurada asil çıktı ancak mülakatta elediler namussuzlar