Avukatım öz dayım bro laKanka bu avukatlar bana her mahkeme oncesi
Iceri giriceksin diyor her seferindede cikiyom
17 eylulde bidaha mahkeme var gene bisi olmucK biliyom
Avukata hic guvenmem
İnşallah bromBelediye ye girmek kolay değil adamlar para veriyor üstüne kaç kişiyi araya sokuyorlar ağır taşak lazım umarım girersin dost la
Ayıp ediyon haylan babus mikropmuyum benBulaşık deterjanı reklamlarındaki mikrop (!)
O zaman hiç güvenmem😂Avukatım öz dayım bro la
EstağfurullahAyıp ediyon haylan babus mikropmuyum ben
Dost 2 saat çalışıp elin kolun ağrırsa ıstıfa etmeArkadaşlar tanıdık vesilesiyle engelli kadrosundan belediyeye gircem gişe memuru olarak maasta 45 binliraymis fakat şöyle bir durum var şuanda sicilim temiz adlı sicilim fakat bi davam vardı avukatım girdi çıktı yapabilirsin dedi 1 günlük ama yapmayadabilirsin dedi kesin değil çalıştığım esnada günü birlik girdi çıktı yapmam gerekirse o anda rapor alsam belediye anlarmi ? Çünkü girdi çıktı yaptıktan sonra sicilim bozulabilir
Kusura bakma ben senin dediğin hiçbir şeye inanmıyorum bazı şeyleri kafadan kurup buraya yazıyorsunArkadaşlar tanıdık vesilesiyle engelli kadrosundan belediyeye gircem gişe memuru olarak maasta 45 binliraymis fakat şöyle bir durum var şuanda sicilim temiz adlı sicilim fakat bi davam vardı avukatım girdi çıktı yapabilirsin dedi 1 günlük ama yapmayadabilirsin dedi kesin değil çalıştığım esnada günü birlik girdi çıktı yapmam gerekirse o anda rapor alsam belediye anlarmi ? Çünkü girdi çıktı yaptıktan sonra sicilim bozulabilir
Doğru halisinasyon görüp öyle yazıyorum 😂Kusura bakma ben senin dediğin hiçbir şeye inanmıyorum bazı şeyleri kafadan kurup buraya yazıyorsun
Kardeş benim de Engelim var bende kamuya girmem için ne yapabilirim dayı mayı da yokArkadaşlar tanıdık vesilesiyle engelli kadrosundan belediyeye gircem gişe memuru olarak maasta 45 binliraymis fakat şöyle bir durum var şuanda sicilim temiz adlı sicilim fakat bi davam vardı avukatım girdi çıktı yapabilirsin dedi 1 günlük ama yapmayadabilirsin dedi kesin değil çalıştığım esnada günü birlik girdi çıktı yapmam gerekirse o anda rapor alsam belediye anlarmi ? Çünkü girdi çıktı yaptıktan sonra sicilim bozulabilir
Mezarlıklar müdürlüğünde işe başla dost kendinede boş mezar bul herkesi kurtar bu iş derdindenDoğru halisinasyon görüp öyle yazıyorum 😂
Hocam bende şuana kadar kackere iskurdan engelli statüsünde başvuru yaptım tanıdık olmadığı için bişey çıkmadı dayı olmadığı sürece zor hocam benimde daha belli değil tanıdık vesilesiyle girersem girecemKardeş benim de Engelim var bende kamuya girmem için ne yapabilirim dayı mayı da yok
İçiyorum bro ilaçları aksatma yok 😂İlaçlarını almadan foruma girme diye kaç kez yazmamız lazım neyse saldım ya..
Şeker fabrikası kıyıdan döndü kurada asil çıktı ancak mülakatta elediler namussuzlarHocam bende şuana kadar kackere iskurdan engelli statüsünde başvuru yaptım tanıdık olmadığı için bişey çıkmadı dayı olmadığı sürece zor hocam benimde daha belli değil tanıdık vesilesiyle girersem girecem
Sarı kula iç dost her derde deva sarı kula kanatlandırırrrrİçiyorum bro ilaçları aksatma yok 😂