Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Belediye

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Arkadaşlar tanıdık vesilesiyle engelli kadrosundan belediyeye gircem gişe memuru olarak maasta 45 binliraymis fakat şöyle bir durum var şuanda sicilim temiz adlı sicilim fakat bi davam vardı avukatım girdi çıktı yapabilirsin dedi 1 günlük ama yapmayadabilirsin dedi kesin değil çalıştığım esnada günü birlik girdi çıktı yapmam gerekirse o anda rapor alsam belediye anlarmi ? Çünkü girdi çıktı yaptıktan sonra sicilim bozulabilir

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,599
1,308
113
Arkadaşlar tanıdık vesilesiyle engelli kadrosundan belediyeye gircem gişe memuru olarak maasta 45 binliraymis fakat şöyle bir durum var şuanda sicilim temiz adlı sicilim fakat bi davam vardı avukatım girdi çıktı yapabilirsin dedi 1 günlük ama yapmayadabilirsin dedi kesin değil çalıştığım esnada günü birlik girdi çıktı yapmam gerekirse o anda rapor alsam belediye anlarmi ? Çünkü girdi çıktı yaptıktan sonra sicilim bozulabilir
Başladık yine aw

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Açık dava dosyan varsa zaten sicilinde oluyor diye biliyorum yanlis bilmiyorsam

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,811
4,837
113
Vala belediye girsen çok iyi bir günlük bence siciline yansımaz yansisads çok geç yansıyor yane aylar sonra sansiyor ise girebilirsin sorun olmaz

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Vala belediye girsen çok iyi bir günlük bence siciline yansımaz yansisads çok geç yansıyor yane aylar sonra sansiyor ise girebilirsin sorun olmaz
Bakalım hocam yiyeyecek ekmeğim var olur belediye başkan yardımcısı konuştuk engelli statüsünde sokacak nasip olursa sabah 9 akşam 16.30

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,811
4,837
113
Bakalım hocam yiyeyecek ekmeğim var olur belediye başkan yardımcısı konuştuk engelli statüsünde sokacak nasip olursa sabah 9 akşam 16.30
Hayırlı olsun çok iyi İnşallah olur millet belediye girmek için bile bir sürü paralar veriyor sicil konusinda hiç bir şey olmaz

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,417
2,292
113
Kardeş sicile bakıyorlar.
Önemli olan şu anki sicil durumun. Temizse sıkıntı yapma

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,599
1,308
113
Bu adamın bir işe girip çalışacağına ciddi ciddi inananlar var mı?

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Kardeş sicile bakıyorlar.
Önemli olan şu anki sicil durumun. Temizse sıkıntı yapma
Şuanda sicilim temiz bro ama 2 ay sonra günlük girdi çıktı yapmam gerekebilir mis avukat öyle dedide ozamanda rapor alırım olmassa

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Girdi cikti yapmazsin dost
Iyi dusun iyi olucaktir

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,417
2,292
113
Şuanda sicilim temiz bro ama 2 ay sonra günlük girdi çıktı yapmam gerekebilir mis avukat öyle dedide ozamanda rapor alırım olmassa
Bende belediyede çalışıyorum. Bizden de senin durumda olan arkadaşlar var. Hiç bi. Sorun çıkmadı.Aynen rapor al hiç bişey olmaz.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Kanka bu avukatlar bana her mahkeme oncesi
Iceri giriceksin diyor her seferindede cikiyom
17 eylulde bidaha mahkeme var gene bisi olmucK biliyom
Avukata hic guvenmem