- 24,038
- 7,708
- 113
Eyvallah dostPlayed brother bolsanslar
Eyvallah dostPlayed brother bolsanslar
1250 demişim lakin 1500 MuşEyvallah dost
Ev 2bucuk demişsin normal deseydn knka 1.70😊 bol şanslarPlayed brother bolsanslar
Iy sını izledim dost cok baskiliydi1250 demişim lakin 1500 Muşiyi oldu
Bol sanslarPlayed brother bolsanslar
Voleybol oynarmısin. Ben voleybolcuyumArkadaşklar yanlış anlaşılma olmasin @zeisy nin kuponu oynandı kazanırsa ilk veren kupona tekrar oynayarak devam edilecek. Boşuna umutlanılmasını istemem
Bol şansİlk verilen kupona 1250 oynayacağım gelirse gelen kazanç arkadaşın olacak. Kuponun kazanması durumunda etkinlik bu şekilde devam edecek
Dost kupon kazancı onun kalanla devam@bekircantas dost smdi kazanc olunca nolck hepsi arkadasınmı yoksa basılan 1500 mu onun gerisi devam mı 😊😇
Nasıl smdi dost 😇Arkadaşklar yanlış anlaşılma olmasin @zeisy nin kuponu oynandı kazanırsa ilk veren kupona tekrar oynayarak devam edilecek. Boşuna umutlanılmasını istemem
Yeteri kadar hızlı olursan buz hokeyi de oynarız dostVoleybol oynarmısin. Ben voleybolcuyum
Dost kupon kazancı onun kalanla devam
Kanka kupon wonladiginda ilk verilen kupona oynayacağım yine kupon kazancı veren kişinin olacak bu sekildeNasıl smdi dost 😇
1500?Kalan?
Knka biz smdi 2.veren olduk ya ilk kupon yapıldı 2. Kupon benim hakkım deglmi😇🤣🤣Kanka kupon wonladiginda ilk verilen kupona oynayacağım yine kupon kazancı veren kişinin olacak bu sekilde
Maçlar kalır mı o zamanaKnka biz smdi 2.veren olduk ya ilk kupon yapıldı 2. Kupon benim hakkım deglmi😇🤣🤣
Kral ilk verilen kupon sonuçlanana kadar senin kupon isgormez raporu alır etkinliğin devamı için böyle bir şey düşündümKnka biz smdi 2.veren olduk ya ilk kupon yapıldı 2. Kupon benim hakkım deglmi😇🤣🤣
Knka smdi 2.ben soylemsm ya 1.soylen arkadsın oynadın kazanç olunca ben soylemicem mi diğer kupın ilk arkadaş kazanmıs olack zaten diye diyorm😇Kral ilk verilen kupon sonuçlanana kadar senin kupon isgormez raporu alır etkinliğin devamı için böyle bir şey düşündüm
1.kupon oynadın kazanc olunca 2.kuponda benden gelmiyormu 😇Kral ilk verilen kupon sonuçlanana kadar senin kupon isgormez raporu alır etkinliğin devamı için böyle bir şey düşündüm