- 38
- 35
- 18
kayıt olduktan sonra canlıya yazın ertesi gün arayıp ekliyorlar.. telefonu açmak istemeyenlerde açmasın sms atıyorlar tg üzerinden yazıp alıyorsunuz
bekabet378.com
bekabet378.com
teşekkürlerkayıt olduktan sonra canlıya yazın ertesi gün arayıp ekliyorlar.. telefonu açmak istemeyenlerde açmasın sms atıyorlar tg üzerinden yazıp alıyorsunuz
bekabet378.com
Oooo canlı ya yazacaz arayacaklar sonra eklenecek Vereceği deneme bonusu sanki siteyi üzerimize yapacaklar 🤦♂️kayıt olduktan sonra canlıya yazın ertesi gün arayıp ekliyorlar.. telefonu açmak istemeyenlerde açmasın sms atıyorlar tg üzerinden yazıp alıyorsunuz
bekabet378.com
Temsilci eklemiyir nerden talep ettin knkDün gece talep ettim eklediler şimdi arkadaşlar fs kazancı diğer oyunlarda geçerli 400 sweet bastım 1200 ödedi çekim verdim 5 dakikada ödedi bilginize
Talep ettim yazmışım kanka ya otomatik oluyormuş zaten üye olunca talepte gözükmüyor zaten deneme üye ol ertesi gün arıyorlar eklendi diyor kadın soruyor işte slot mu spor mu diye ekliyor sonra 1k yap ÇekTemsilci eklemiyir nerden talep ettin knk