Yav konuşacağına at görseli demek çekim yapmamissinki atamiyon10 bin dolar hesabı göster notere git . Onayla. Görsel atıyorum?? İddaaya var mısın dedim ödeme gelmedi ise sana 100 bin dolar veriyorum?? Kabul ??
Yav konuşacağına at görseli demek çekim yapmamissinki atamiyon10 bin dolar hesabı göster notere git . Onayla. Görsel atıyorum?? İddaaya var mısın dedim ödeme gelmedi ise sana 100 bin dolar veriyorum?? Kabul ??
Noter onayı yap blok köy adıma nakiti atıyorum dedim . Beyin yok mu ? Ödeme gelmedi ise 100 bin dolar alacaksın????Yav konuşacağına at görseli demek çekim yapmamissinki atamiyon
Lan olmayacak şeyler üzerine konuşacağına yok noter yok 10000dolar at görseli insanı hasta etme çünkü çekim diye birşey yapmadın bu beinwon denilen dolandırıcı sitedenNoter onayı yap blok köy adıma nakiti atıyorum dedim . Beyin yok mu ? Ödeme gelmedi ise 100 bin dolar alacaksın????
At benim 10000dolarim yok iddaya girecek görseli at inanayim daArkadaşlar toplanın fatih denen . Got ediyoruz. Önce yemek yiyip geleyim iddaya girmeye maçası yemedi 😆😆😆 görsel atacağım got olsun biraz cik
Dm ye gelArkadaşlar böyle şizofrenlere 1 TL lık kişilere prim vermeyin . Beyni yok cümlesi çok. Oraya yazdım ödeme geldi bonus aldım site elemanı oldum ? Ah bu beyinsizlik ön yargı Mallık ne zaman biter Fatih denen gevşeği got ediyorum. İddayada giremedi yalan borcumuz var sanki . Ben kinciyim seni asla unutmayacağım arkadaşıma söyleyip seni 2 dakika bulacağım zamanı gelince anladın sen onu . Seni bulmam 2 dakikamı almaz Zaten sana öyle bir Zaman da şamar indireceğim ki beni öldür diye yalvaracaksin git şimdi kime şikayet edersen et yavsak seni.
Dünya daki en inatçı kinci benim . Bunun sonuçları çok ama çok ağır olacak.
Her gece ne zaman nereden ne geleceği düşün son sözüm
Ekli dosyayı görüntüle 673249Ekli dosyayı görüntüle 673250
Seninde AMK arkadasinda AMK tehdit edecegin kişiyi iyi seçArkadaşlar böyle şizofrenlere 1 TL lık kişilere prim vermeyin . Beyni yok cümlesi çok. Oraya yazdım ödeme geldi bonus aldım site elemanı oldum ? Ah bu beyinsizlik ön yargı Mallık ne zaman biter Fatih denen gevşeği got ediyorum. İddayada giremedi yalan borcumuz var sanki . Ben kinciyim seni asla unutmayacağım arkadaşıma söyleyip seni 2 dakika bulacağım zamanı gelince anladın sen onu . Seni bulmam 2 dakikamı almaz Zaten sana öyle bir Zaman da şamar indireceğim ki beni öldür diye yalvaracaksin git şimdi kime şikayet edersen et yavsak seni.
Dünya daki en inatçı kinci benim . Bunun sonuçları çok ama çok ağır olacak.
Her gece ne zaman nereden ne geleceği düşün son sözüm
Ekli dosyayı görüntüle 673249Ekli dosyayı görüntüle 673250