Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Beinwon 300 TL Deneme Bonusu

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Noter onayı yap blok köy adıma nakiti atıyorum dedim . Beyin yok mu ? Ödeme gelmedi ise 100 bin dolar alacaksın????
Lan olmayacak şeyler üzerine konuşacağına yok noter yok 10000dolar at görseli insanı hasta etme çünkü çekim diye birşey yapmadın bu beinwon denilen dolandırıcı siteden

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
845
293
63
Arkadaşlar toplanın fatih denen . Got ediyoruz. Önce yemek yiyip geleyim iddaya girmeye maçası yemedi 😆😆😆 görsel atacağım got olsun biraz cik

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
845
293
63
Arkadaşlar böyle şizofrenlere 1 TL lık kişilere prim vermeyin . Beyni yok cümlesi çok. Oraya yazdım ödeme geldi bonus aldım site elemanı oldum ? Ah bu beyinsizlik ön yargı Mallık ne zaman biter Fatih denen gevşeği got ediyorum. İddayada giremedi yalan borcumuz var sanki . Ben kinciyim seni asla unutmayacağım arkadaşıma söyleyip seni 2 dakika bulacağım zamanı gelince anladın sen onu . Seni bulmam 2 dakikamı almaz Zaten sana öyle bir Zaman da şamar indireceğim ki beni öldür diye yalvaracaksin git şimdi kime şikayet edersen et yavsak seni.

Dünya daki en inatçı kinci benim . Bunun sonuçları çok ama çok ağır olacak.
Her gece ne zaman nereden ne geleceği düşün son sözüm

InShot_20241205_131008648.jpgInShot_20241205_131036671.jpg

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
845
293
63
Ne oldu lan yavsak geçmiş mesajları niye sildin

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Arkadaşlar böyle şizofrenlere 1 TL lık kişilere prim vermeyin . Beyni yok cümlesi çok. Oraya yazdım ödeme geldi bonus aldım site elemanı oldum ? Ah bu beyinsizlik ön yargı Mallık ne zaman biter Fatih denen gevşeği got ediyorum. İddayada giremedi yalan borcumuz var sanki . Ben kinciyim seni asla unutmayacağım arkadaşıma söyleyip seni 2 dakika bulacağım zamanı gelince anladın sen onu . Seni bulmam 2 dakikamı almaz Zaten sana öyle bir Zaman da şamar indireceğim ki beni öldür diye yalvaracaksin git şimdi kime şikayet edersen et yavsak seni.

Ekli dosyayı görüntüle 673249Ekli dosyayı görüntüle 673250
Dm ye gel

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113

Ekli dosyayı görüntüle 673249Ekli dosyayı görüntüle 673250
Seninde AMK arkadasinda AMK tehdit edecegin kişiyi iyi seç

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Numaranı at senin beni bulmana gerek yok bn bulurilum seni

orkinos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
115
43
Arkadaslar cocukmusunuz sakin olun sacma sapan seyler yuzunden birbirinizin kalbini kirmayin