Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Beinbet 500 TL Deneme Bonusu

Erdm41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
38
28
BENİMDDE İPTAL ETTİ 499 TL YE SABİTLEDİ

Erdm41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
38
28
YOKK CANLI DA ÖLÜ CEVAP VERMİYOLAR

SairBey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
109
53
28
BURDA DENEME BONUSU ALIP BOŞUNA VAKİT KAYBETMEYİN DOLANDIRICI ÇÖP SİTE NE YATIRIM YAPIN NE DENEME BONUSU ALIN UZAK DURUN TAVSİYEDİR.

Sunlove1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
362
185
43
Site dolandırıcı uzak durun deneme yaptım ufaktan yatırım yaptım para bile geçmedi hesaba aman ha uzak durun bu siteden ağır dolandırıcı

winwin1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
10
8
Slotları sahte zaten belli bonus alıp vaktinizi kaybetmeyin ödeme de yapmaz yüksek ihtimal yine de çekebilen olursa helal olsun

furkiş2121

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
3
8
üye olurken seçmeniz gerekiyor :) ekranda gözüken tek şey olan bonusu:))
şartlar fena değil ben başaramadım hızlı olun yeni site siteyi bilmiyorum
Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz .

• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2500₺ yaparak 500₺
Bakiyenizi minimum 5000₺ yaparak maksimum 1000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.

• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.

• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim yada soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz

onuebey1nsn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
89
28
FS kazancı bakiyeye yansımadı canlı ölü dandik site uğraşmaya degmez

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,283
542
113
Bakiye 5bin oldu cekim verdim bakiye 30 tlye sabitlediler o.ç

Dogan20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,616
357
83
Bonus bittimj kayıt ekranında yok

Sunlove1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
362
185
43
Site Dümen sahtekar dolandırıcı hala kod peşinde mi koşuyorsunuz siz, ufaktan birseyler yükledim deneme amaçlı ödeme yapacak mı diye hesaba para bile geçmedi engel attılar alın bakın, Uzak durun bu Dolandırıcılardan.. konuyu kim actiysada kapatsın sahtekarlarla uğraşıyor millet

Ekli dosyalar

Kaptan0742

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
0
1
Arkadaş üye olduk bonusu aldık problem yok çıkış yapıp yeniden giriyim dedim giriş yapamıyorum sürekli kullanıcı adı yanlış hatası veriyor canlı desen pert