- 2,594
- 675
- 113
Tebrikler o kadar umrunda değil kupon püfür püfür sigaradasınOlum iki sigara içiyordum dışarda efkarlı efkarlı
Holiye bi girdim kupon tutmuş 10 oranıda tutmuş
Neyse bi kişiye rool açtıralım
@Shellac won burası dost
Tebrikler o kadar umrunda değil kupon püfür püfür sigaradasınOlum iki sigara içiyordum dışarda efkarlı efkarlı
@Shellac won burası dost
Ben oluyumOlum iki sigara içiyordum dışarda efkarlı efkarlı
@Shellac won burası dost
tutucağını sanmıyordum vallahi elde bira dışarda hayatı sorguluyordum D:Tebrikler o kadar umrunda değil kupon püfür püfür sigaradasın))
Biraz sonlarda yazdım tüm dünyadaki usta büyücülerle birlikte ayin yapıyorduk karşı oyunculara karşı başardı ninelerimiztutucağını sanmıyordum vallahi elde bira dışarda hayatı sorguluyordum D:
Geldim şaşırdım baya
Tebrikler dostum rol mu geliyor yoksa 😅😅tutucağını sanmıyordum vallahi elde bira dışarda hayatı sorguluyordum D:
Geldim şaşırdım baya
Dun 10k kazandin sana o kadar dedik bi rol actir diye puhhaa şimdi sen rol istiyonTebrikler dostum rol mu geliyor yoksa 😅😅
Kanka borçları ödedim para kalmadı son 300 lira vardı onada 3 paket sigara aldım yine 0Dun 10k kazandin sana o kadar dedik bi rol actir diye puhhaa şimdi sen rol istiyon
tebriklertutucağını sanmıyordum vallahi elde bira dışarda hayatı sorguluyordum D:
Geldim şaşırdım baya
Hepimiz zaten ne kadar paramız olsa da sifirlaniriz zaten paranın değeri hiç yok artık hiç değilse borçtan kurtulmussun buda güzelKanka borçları ödedim para kalmadı son 300 lira vardı onada 3 paket sigara aldım yine 0
TebriklerŞuanda güzel gidiyor
Diğer bastıklarım çekya maçından yattı
gelirse bi kişiye rool açtırırz bakalım
Buraya atınca tutuyor dediler doğrumu deniyelim D:
Ekli dosyayı görüntüle 839681
Aynen öyle dostum sabah vardı şimdi yok bakmışsın 1 2 saat sonra jackpot patlamış 🤣Hepimiz zaten ne kadar paramız olsa da sifirlaniriz zaten paranın değeri hiç yok artık hiç değilse borçtan kurtulmussun buda güzel
2 defa düştü bana lütfen bana jackpot demeAynen öyle dostum sabah vardı şimdi yok bakmışsın 1 2 saat sonra jackpot patlamış 🤣
Jackpot jackpot jackpot 🤣🤣🤣🤣🤣2 defa düştü bana lütfen bana jackpot deme
dm attım gönderdiğim 3.cü kişisinTebrikler dostum rol mu geliyor yoksa 😅😅
Forumda bi kırigimiz daha oldu hayırlı olsunJackpot jackpot jackpot 🤣🤣🤣🤣🤣
Helal dostdm attım gönderdiğim 3.cü kişisin
Ben para kazanırken öylece kimsenin izlemesini istemem
Bol şans iyi geceler dostlar
Kesene bereket dostumdm attım gönderdiğim 3.cü kişisin
Ben para kazanırken öylece kimsenin izlemesini istemem
Bol şans iyi geceler dostlar