- 36,262
- 27,115
- 113
ac elınıBana paraaa veeğğrrrr bana para vereğğğrrr 😂😂😂
ac elınıBana paraaa veeğğrrrr bana para vereğğğrrr 😂😂😂
bozdurduSon.2 dk
Yazıklar olsunen basından berı olan 2 miziz bakalım napcak![]()
700 TL bıraktı mactabozdurdu
sıtede dıye anladım ben700 TL bıraktı macta
Hayır seni anlarımda arkadaş nasıl en başından beri var ? Senden bile önce konudaydım 5 kuruş istemiyorum 😂en basından berı olan 2 miziz bakalım napcak![]()
Biz istedik miHayır seni anlarımda arkadaş nasıl en başından beri var ? Senden bile önce konudaydım 5 kuruş istemiyorum 😂
5 kurusu kım napsınHayır seni anlarımda arkadaş nasıl en başından beri var ? Senden bile önce konudaydım 5 kuruş istemiyorum 😂
Sana istedin demiyom ki ben para için o yorumu yazmadığım anlaşılsın diye diyorum. 😂Biz istedik mi
Ben parasında değilim dağıtım varsa ben yokumBaşlamayın kavgaya istediğine verir zaten bence hiç geri değil herkes kayipta zaten
Eee noldu senin banko mallorca gol atamadı. Şimdi adam girse 1ksı hiç olacaktı 😂@Metings1905 uzatmadan patladı atardı yoksa mallorca
sen bu gece zopa yemeden uyursun ınsEee noldu senin banko mallorca gol atamadı. Şimdi adam girse 1ksı hiç olacaktı 😂
tutsaysı ne olacaktı peki ben zorla bas demedimkiEee noldu senin banko mallorca gol atamadı. Şimdi adam girse 1ksı hiç olacaktı 😂