- 36,063
- 26,923
- 113
hadı bakalım bolsans mactayımDün padişahta 50 k kaybettim onu almayı unutmuşum gelirse 1 k senin meto
hadı bakalım bolsans mactayımDün padişahta 50 k kaybettim onu almayı unutmuşum gelirse 1 k senin meto
Hacı amca milli takımdan iyi kaybettin vallaDün padişahta 50 k kaybettim onu almayı unutmuşum gelirse 1 k senin meto
@murobaşkan o 600 de sanaKötümü ettik totoş
Sade o olsa keşke ondan sonra daha fena gittiHacı amca milli takımdan iyi kaybettin valla
@murobaşkan aldın totoş puhaha getır golu bos durmaMuro 600 de sana
Güzel kupon bol sansDün padişahta 50 k kaybettim onu almayı unutmuşum gelirse 1 k senin meto
Eyvallah abi belki gelirGüzel kupon bol sans
Valla sinir krizleri geçirdik dün bedavaya verdik şampiyonluğuSade o olsa keşke ondan sonra daha fena gitti
Sayılmaz 1k sana 600 bana eşit olacak 800-800 yoksa gol olmaz hahahahahah@murobaşkan aldın totoş puhaha getır golu bos durma
Birinden biri atacak umarm ev atarEyvallah abi belki gelir
Basssss@murobaşkan o 600 de sana
İyi hoşta olmadık yerde 3lük deniyo yaalperen tarıh yazmaya oynadı 3 luk bıtırdı bızı
Biz dış kapının dış mandalı olmuşuz demek ki@murobaşkan o 600 de sana
doy ulan mac gelmeden pazarlık yapma al benım 1k da senın olsun doyun artıkSayılmaz 1k sana 600 bana eşit olacak 800-800 yoksa gol olmaz hahahahahah
Dost bol şanslar espanyol kırımızı yemiş inşallah yenerlersorun yok brom
Tamam senin 1k @Barrios at hahahahajadoy ulan mac gelmeden pazarlık yapma al benım 1k da senın olsun doyun artık
Zaragoza 90 0-0 hacı amcaDost bol şanslar espanyol kırımızı yemiş inşallah yenerler
alın kardes hepsı sızın olsun parayı burda gormedık cok sukurTamam senin 1k @Barrios at hahahahaja