Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedonun Muhabbet Yerisi 😅

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
10 orana sallasan daha fazla tutma olasiligi var slot oynamayin

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
S.a arkadaşlar yardimci olursanız slotta hangi sitede devam etmeyelim bu max vin alanlar site önerinizi bekliyom 5 bin le başlayacak önerilerinizi bekliyorum kazanc gelirse 3 kişiye bin tl
Tamamen senin şansın bahtın dostum. Kimseyi dinleme sağlam gördüğün sitelerden herhangi birisine gir şanslı hissettiğin oyunda şansını dene bence. Hani 100 kişi toplansa x sitesi ödemiyor dese bile RTP puanı %50 olsa bile şans eseri max win alabilirsin. Kaderini kendin belirle derim bol şanslar.

Discordda arkadaşlarla oynuyoruz bazen muhabbetine yayın açıp. Vbette hem normal hesapta hem de FTN hesabında arka arkaya ayrı olarak 2000 FTN - 182k para kazandım 1 saat içinde beni izleyen bütün arkadaşlar girip parasını kaybetti bi tanesi bile buy yapıp 100x+ kazanç sağlamadı. Ondan dolayı şansını kendin belirleee

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
637
93
Bu oyunun adı ne acil söyleyin üyelik olanlar promotions cevabını yazsinScreenshot_20250218_151450_Telegram.jpg

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
637
93
Egebet 30 spin veriyor 3 tl den 2 kat cevir sınırsız cek sms isterse bunu canli desteğe iletin

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
637
93
TEBRİKLER KAZANDINIZ
YATIRIM ŞARTSIZ DENEME,YATIRIMA EK %10 NAKIT,CEVRIMSIZ SLOT HOSGELDIN,%15 KAYIP BONUS .BONUS ÇARK ve fazlası için
İdil sms atmis diyin yeter

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
637
93
Hayırlı geceler arkadaşlar beklemede kalın çok güzel sürprizim.var kimse parasız kalmayacak takipte kalın burda paylasicam sonra vay efendim vermedin demeyin