- 14,867
- 12,067
- 113
AMA tabiki bunun sans oldugunu ve yuksek ihtimal kayip ile sonuclanacagini unutma.Deneyelim ya batar ya çıkar sabrı bey
Ben sadece en cok sevdigim oyunu soyledim cok bonus game atiyor. Turbo cevir ama
AMA tabiki bunun sans oldugunu ve yuksek ihtimal kayip ile sonuclanacagini unutma.Deneyelim ya batar ya çıkar sabrı bey
Şanslı saatimi bekliom yarim saate baslicamEn az 100 tur cevir bide turbo
jojobetS.a arkadaşlar yardimci olursanız slotta hangi sitede devam etmeyelim bu max vin alanlar site önerinizi bekliyom 5 bin le başlayacak önerilerinizi bekliyorum kazanc gelirse 3 kişiye bin tl
Hangi oyun dedin kral anlamadim amahele yazılan oyunlara bak sitelere bak ahahshafjwbf slotun matematiğinde başladığın anda teorik olarak kafadan zararla başladığın için bonussuz oynamak kerizlik olmuş oluyor üstüne de pragmatic play oynamak falan ahagsajhxhd tümbetde slot oynamayın yönetim değiştikten sonra slotların ödemelerini düşürmüşler eski çalışanı söylemişti baba gibi git rolletto ve tamambet ikilisini al baba gibi 100 betden takıl olası hitde çekim yap olmazsa bile keyfini al pragmatic kim köpek ya ahag
Dolandırıcı siteleri seversin sen dolandırıcı olmadımı kafana yatmıyor normalhele yazılan oyunlara bak sitelere bak ahahshafjwbf slotun matematiğinde başladığın anda teorik olarak kafadan zararla başladığın için bonussuz oynamak kerizlik olmuş oluyor üstüne de pragmatic play oynamak falan ahagsajhxhd tümbetde slot oynamayın yönetim değiştikten sonra slotların ödemelerini düşürmüşler eski çalışanı söylemişti baba gibi git rolletto ve tamambet ikilisini al baba gibi 100 betden takıl olası hitde çekim yap olmazsa bile keyfini al pragmatic kim köpek ya ahag
pragmatic playin zaten kendisi dolandırıcı yav bu bizim milletin kafası hiç çalışmıyor bile bile hâlâ nasıl devam ediyorlarDolandırıcı siteleri seversin sen dolandırıcı olmadımı kafana yatmıyor normal![]()
Her alanda site kazanacak sekilde ayar veriyorlar dostum normal bu durum insanlarda bir umut oynuyor iştepragmatic playin zaten kendisi dolandırıcı yav bu bizim milletin kafası hiç çalışmıyor bile bile hâlâ nasıl devam ediyorlar
Aynen öyle dostum diyom ya pusulada aldık çektik 700 800 bırakın devam edim dedim amusnet stoich dk demio yiyor ne zaman cekim versem arkasında bıraktım Kasa çıkış yapmıyor hep yiyorHer alanda site kazanacak sekilde ayar veriyorlar dostum normal bu durum insanlarda bir umut oynuyor işte
Yav gir rulete vereceğim taktigi dene kazan ne slotu ne mlotuAynen öyle dostum diyom ya pusulada aldık çektik 700 800 bırakın devam edim dedim amusnet stoich dk demio yiyor ne zaman cekim versem arkasında bıraktım Kasa çıkış yapmıyor hep yiyor
Aynı durumu vbettede cok yasadım o sitede bakiyenin hepsini cekerim genelde var bi ayarAynen öyle dostum diyom ya pusulada aldık çektik 700 800 bırakın devam edim dedim amusnet stoich dk demio yiyor ne zaman cekim versem arkasında bıraktım Kasa çıkış yapmıyor hep yiyor
Br9 ne kankaGir hooligana bas br9
Sun of egypt oyna 3. Jackpot betin 150 katını ödüyor ve ben idol yakaladımKanka tmm onda sıkıntı yokta oyun önerisi olan yok mu gidioz dede oynuok 5 dakika 6 si yok kayıp
K9Br9 ne kanka
Alkolluyusmm kanakkakdaBr9 ne kanka