http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedonun Muhabbet Yerisi 😅

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Deneyelim ya batar ya çıkar sabrı bey
AMA tabiki bunun sans oldugunu ve yuksek ihtimal kayip ile sonuclanacagini unutma.

Ben sadece en cok sevdigim oyunu soyledim cok bonus game atiyor. Turbo cevir ama

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
En az 100 tur cevir bide turbo

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,504
8,563
113
hele yazılan oyunlara bak sitelere bak ahahshafjwbf slotun matematiğinde başladığın anda teorik olarak kafadan zararla başladığın için bonussuz oynamak kerizlik olmuş oluyor üstüne de pragmatic play oynamak falan ahagsajhxhd tümbetde slot oynamayın yönetim değiştikten sonra slotların ödemelerini düşürmüşler eski çalışanı söylemişti baba gibi git rolletto ve tamambet ikilisini al baba gibi 100 betden takıl olası hitde çekim yap olmazsa bile keyfini al pragmatic kim köpek ya ahag

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,010
781
113
hele yazılan oyunlara bak sitelere bak ahahshafjwbf slotun matematiğinde başladığın anda teorik olarak kafadan zararla başladığın için bonussuz oynamak kerizlik olmuş oluyor üstüne de pragmatic play oynamak falan ahagsajhxhd tümbetde slot oynamayın yönetim değiştikten sonra slotların ödemelerini düşürmüşler eski çalışanı söylemişti baba gibi git rolletto ve tamambet ikilisini al baba gibi 100 betden takıl olası hitde çekim yap olmazsa bile keyfini al pragmatic kim köpek ya ahag
Hangi oyun dedin kral anlamadim ama

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Dolandırıcı siteleri seversin sen dolandırıcı olmadımı kafana yatmıyor normal :)

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
pragmatic playin zaten kendisi dolandırıcı yav bu bizim milletin kafası hiç çalışmıyor bile bile hâlâ nasıl devam ediyorlar
Her alanda site kazanacak sekilde ayar veriyorlar dostum normal bu durum insanlarda bir umut oynuyor işte

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,010
781
113
Her alanda site kazanacak sekilde ayar veriyorlar dostum normal bu durum insanlarda bir umut oynuyor işte
Aynen öyle dostum diyom ya pusulada aldık çektik 700 800 bırakın devam edim dedim amusnet stoich dk demio yiyor ne zaman cekim versem arkasında bıraktım Kasa çıkış yapmıyor hep yiyor

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,879
1,330
113
Aynen öyle dostum diyom ya pusulada aldık çektik 700 800 bırakın devam edim dedim amusnet stoich dk demio yiyor ne zaman cekim versem arkasında bıraktım Kasa çıkış yapmıyor hep yiyor
Yav gir rulete vereceğim taktigi dene kazan ne slotu ne mlotu

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Aynı durumu vbettede cok yasadım o sitede bakiyenin hepsini cekerim genelde var bi ayar

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,325
7,032
113
Gir hooligana bas br9

Aybis44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
604
151
43
V bet slotları kapamış şu sıralar

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,010
781
113
Kaçanları gorupte çıldırmak elde değil 80 binler 50 binler Screenshot_20250216_100025_Chrome.jpghavada uçuoda vermedi ya

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,010
781
113
6 binlik oyunlar giriyorda ödediği ortada delirdimScreenshot_20250216_095310_Chrome.jpg