- 78,582
- 50,638
- 113
Merhaba asker kaçakları bedelli yapabiliyor mu lütfen sadece konu Hk. Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim kuzenim parayı biriktirdi fakat 64 günlük yoklama kaçağı. Teşekkür ederim şimdiden.
Yapar askerlik şubeye müracaat etsinMerhaba asker kaçakları bedelli yapabiliyor mu lütfen sadece konu Hk. Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim kuzenim parayı biriktirdi fakat 64 günlük yoklama kaçağı. Teşekkür ederim şimdiden.
Sağolasın agamCezayi verir yapar kesin bilgi
Yoklama kaçagında problem olmuyo diye biliyorumMerhaba asker kaçakları bedelli yapabiliyor mu lütfen sadece konu Hk. Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim kuzenim parayı biriktirdi fakat 64 günlük yoklama kaçağı. Teşekkür ederim şimdiden.
Sana söyleyeyim yoklama kaçağı kaldım 1 sene. 122 binken gittim başvurdum 52 bin TL ceza eklediler üstüne 174 bin TL ödedim. Kacak kaldığım süre içinde bağlı olduğum askerlik şubesi bana dava açmış Ekim ayında mahkemesi oldu 4 ay hapis cezası verdiler sabikam olmadığı için 3 ay 10 güne düştü onuda 5 sene suç islememe şartıyla ertelediler.Merhaba asker kaçakları bedelli yapabiliyor mu lütfen sadece konu Hk. Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim kuzenim parayı biriktirdi fakat 64 günlük yoklama kaçağı. Teşekkür ederim şimdiden.
Oluyor maalesef.Yoklama kaçagında problem olmuyo diye biliyorum
Kötü olmuş umarım başına iş açmaz kralSana söyleyeyim yoklama kaçağı kaldım 1 sene. 122 binken gittim başvurdum 52 bin TL ceza eklediler üstüne 174 bin TL ödedim. Kacak kaldığım süre içinde bağlı olduğum askerlik şubesi bana dava açmış Ekim ayında mahkemesi oldu 4 ay hapis cezası verdiler sabikam olmadığı için 3 ay 10 güne düştü onuda 5 sene suç islememe şartıyla ertelediler.
Konu hakkında bilgi verirmsin kardeşim süreçle alakalı aynı durumdayımSağol dost bakalım pzt günü soracağız da parayı anca topladı sorup sorup duruyor kafamı skti, bende sorayım dedim sağol
Çok saçma bir sistem. Bana zaten 52 bin TL ceza kestiler onun için bir de üstüne mahkemeden ceza almak aşırı zoruma gittiKötü olmuş umarım başına iş açmaz kral
Ben veriyorum ya dost şuan 8 aylik yoklama kacagiyim. Total cezası 20-30 k civarı bedelli de yapabiliyorsun.problem yok.Konu hakkında bilgi verirmsin kardeşim süreçle alakalı aynı durumdayım
Tamamdır kral pzt günü gidecek bana söyler ben de sana yazarım burayaKonu hakkında bilgi verirmsin kardeşim süreçle alakalı aynı durumdayım
kuzene söyle 2 orandan katlasın çekiliş yapsın burda knkaMerhaba asker kaçakları bedelli yapabiliyor mu lütfen sadece konu Hk. Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim kuzenim parayı biriktirdi fakat 64 günlük yoklama kaçağı. Teşekkür ederim şimdiden.
Dost zaten kumardan yaptı 160 bininikuzene söyle 2 orandan katlasın çekiliş yapsın burda knka
Discountu ödüyon sonra yatırımla oynuyon dostSağolasın agam