http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Hk.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
Merhaba asker kaçakları bedelli yapabiliyor mu lütfen sadece konu Hk. Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim kuzenim parayı biriktirdi fakat 64 günlük yoklama kaçağı. Teşekkür ederim şimdiden.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
İnternetten baktım fakat her sayfa farklı bir şey söylüyor deneyimi ya da şahit olan vardır illa

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,324
2,175
113
Merhaba asker kaçakları bedelli yapabiliyor mu lütfen sadece konu Hk. Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim kuzenim parayı biriktirdi fakat 64 günlük yoklama kaçağı. Teşekkür ederim şimdiden.
Yapar askerlik şubeye müracaat etsin

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,449
8,572
113
Ben aynı durumdayım yapabiliyorum dost sıkıntı yok, sadece cezası var ödemesi lazım

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,633
4,112
113
Yoklama kaçagında problem olmuyo diye biliyorum

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,058
1,850
113
Sana söyleyeyim yoklama kaçağı kaldım 1 sene. 122 binken gittim başvurdum 52 bin TL ceza eklediler üstüne 174 bin TL ödedim. Kacak kaldığım süre içinde bağlı olduğum askerlik şubesi bana dava açmış Ekim ayında mahkemesi oldu 4 ay hapis cezası verdiler sabikam olmadığı için 3 ay 10 güne düştü onuda 5 sene suç islememe şartıyla ertelediler.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
teşekkür ederim herkes böyle diyorsa doğrudur cevaplar hep düzgün kişilerden geldi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
Sana söyleyeyim yoklama kaçağı kaldım 1 sene. 122 binken gittim başvurdum 52 bin TL ceza eklediler üstüne 174 bin TL ödedim. Kacak kaldığım süre içinde bağlı olduğum askerlik şubesi bana dava açmış Ekim ayında mahkemesi oldu 4 ay hapis cezası verdiler sabikam olmadığı için 3 ay 10 güne düştü onuda 5 sene suç islememe şartıyla ertelediler.
Kötü olmuş umarım başına iş açmaz kral

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,058
1,850
113
Özet geçeyim bilmeyenler için. Yoklama kaçağı olanların bedelli hakkı mevcut. Gidip başvuru yapıyorsun 2 ay içinde bedelli tutarını ödemen gerekiyor eğer ödemezsen bir daha hakkin olmuyor. Ben 122 binken 52 bin tlde ceza eklenerek 174 bin TL ödedim orada hesapliyorlar ödemen gereken tutarı. 1 ay yaptım geldim askerliği. Öncesinde de bağlı olduğum askerlik şubesi yoklama kaçağı kaldığım için dava açmış ek olarak oradan da hapis cezası alıyorsunuz 4 ay sabıka kaydı yoksa 3 ay 10 güne indirip cezayı 5 sene erteliyorlar. Durum tam olarak bu.

hkmtgnl

hardrock
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,473
2,733
113
kuzene söyle 2 orandan katlasın çekiliş yapsın burda knka