Hadi bir rol actirda kendimize gelelimcok konusmussunBende seni severim dost 2 senedir az çok muhabbetimiz oldu lütfen bundan sonra kimseye beddua etme sebep ne olursa olsun
Hadi bir rol actirda kendimize gelelimcok konusmussunBende seni severim dost 2 senedir az çok muhabbetimiz oldu lütfen bundan sonra kimseye beddua etme sebep ne olursa olsun
Biz hallettik o olayı kanka ama o akşam ağzına …. Geldi Merve’nin haklı olarak sonra tatlıya bağladık.Ben kac senedir bu forumdayim kimseye kin tutmadım asla ama sen gidip dm den millete beddua ediyorsun sırf 2 kuruş para için adamin ölmesi için mi beddua ediyorsun ayıptır günahtır bu şekilde davranışların içine girme lutfen
Benmi puahah la 2 kuruş aldim koşup sigara aldım şimdi senin role gelip senden rol isticektimHadi bir rol actirda kendimize gelelimcok konusmussun![]()
Biliyorum dost cansınBende seni severim dost 2 senedir az çok muhabbetimiz oldu lütfen bundan sonra kimseye beddua etme sebep ne olursa olsun
İyi dost sikinti yok artık burda vakit geçiriyoruz o kadar zaman oldu az çok seviyoruz da artik birbirimizi Merve den beklemezdim zaten ona çok üzüldüm yani millete ne olursa olsun beddua etmemesi lazim di oldu bitti artık bende olayi burda kapatiyorum artikBiz hallettik o olayı kanka ama o akşam ağzına …. Geldi Merve’nin haklı olarak sonra tatlıya bağladık.
İsterik valla hayro nerdesin hayro puahaSponsor isterikk
Bende baattim batmasam yazicaklarimda biriydinBenmi puahah la 2 kuruş aldim koşup sigara aldım şimdi senin role gelip senden rol isticektim
Hadi hayırlı olsun
Biliyorum dost senin kazanmani bu gözler görsün artık rolde 2 adıma gec bari ben razıyım puahaBende baattim batmasam yazicaklarimda biriydin
Yaw dur hele biraz muhabbet ediyoruz puaha
@Erhan2121 sevdi burayıYaw dur hele biraz muhabbet ediyoruz puaha
Ya ben muhabbet adamıyım sohbet iyidir de bu forumda herkes paraya bakıyor az durun burda bizde 2 kelam edelim puaha@Erhan2121 sevdi burayı
Ya yok hırsımı yenemiyorum ayin 10 unda 18k yedim hırstan istende ayrildim maasta yok ne ypacam bkalimBiliyorum dost senin kazanmani bu gözler görsün artık rolde 2 adıma gec bari ben razıyım puaha
Valla yapman gereken tekrar bir is bulmak dost bu devirde issiz kaldın mı zamanlan kendinden bile nefret edersinYa yok hırsımı yenemiyorum ayin 10 unda 18k yedim hırstan istende ayrildim maasta yok ne ypacam bkalim![]()