- 5,664
- 3,215
- 113
İkna et dost 10k olcak deÇek diyor 😂😂😂
İkna et dost 10k olcak deÇek diyor 😂😂😂
4.5 yasında kızım var reis 😊@bebegim61 helal valla bol sanslar evlimisiniz yengemle
Allah bağışlasın4.5 yasında kızım var reis 😊
Allah gönlünüze göre versin reislerBizede böyle bir seri lazım 5 k yi 50 k yapmak gibi
Yengeyi dinle derimÇek diyor 😂😂😂
Reisim yenge beni döver sana demedim 😁Teşekkürler 😊
Ciddiyim la ne guluyon ajsjkaAllah gönlünüze göre versin reisler
Allah bağışlasın kardeşim geleceği parlak olsun inş ♥4.5 yasında kızım var reis 😊
Lan kediye dedim kediye 😁Güzel bebeğim benim
Amin 😊Allah bağışlasın kardeşim geleceği parlak olsun inş ♥
@bebegim61 Allah babalı anneli büyüsün kardeşim Allah bağışlasın sana bizde bulsak iyi olur kumarcıı hatun evlensek4.5 yasında kızım var reis 😊
Çek diyor yoksa amusnette sıfırlarım diyor bak 😂😂Ciddiyim la ne guluyon ajsjka
Cek dost cek 😅Çek diyor yoksa amusnette sıfırlarım diyor bak 😂😂
Çek dost aman diyimÇek diyor yoksa amusnette sıfırlarım diyor bak 😂😂
Biz nikah masasında evet dedikden sonra 2 altın satıp 50 k kazanmışdık amusnet egt sen 😂😂@bebegim61 Allah babalı anneli büyüsün kardeşim Allah bağışlasın sana bizde bulsak iyi olur kumarcıı hatun evlensek
Çek çek amaç 5 K tamamlandı görev ..Çek diyor yoksa amusnette sıfırlarım diyor bak 😂😂
Bı zahmet çek sende dost bu kadar para iyidir kar cebe yakışırÇek diyor yoksa amusnette sıfırlarım diyor bak 😂😂
AhahhdhdjdndBiz nikah masasında evet dedikden sonra 2 altın satıp 50 k kazanmışdık amusnet egt sen 😂😂
Bu nasil bi iliski 😂Biz nikah masasında evet dedikden sonra 2 altın satıp 50 k kazanmışdık amusnet egt sen 😂😂
Bize de lazim boylesi jdjducBiz nikah masasında evet dedikden sonra 2 altın satıp 50 k kazanmışdık amusnet egt sen 😂😂