Valla geçmiş olsun mu diyim tebrikler mi diyim bilemedim3 güne yaydığım 86k veren bahsegel kuponunu ilk 3 maç gelince 600 tlye bozdum onuda 5k yapıp cektim bakalım gelecel mi club brugge macı 2.5 üst partizan macı 1.5 üst kaldı kafayı yerim gelirseEkli dosyayı görüntüle 378802
gelirse gecmiş olsun arka bilyaları dağıtırız 5kyı çoktan geri verdik bileValla geçmiş olsun mu diyim tebrikler mi diyim bilemedim
O zaman geçmiş olsun hocamgelirse gecmiş olsun arka bilyaları dağıtırız 5kyı çoktan geri verdik bile
300 basdin ilk 3 mac gelince 600e bozdunmu?o kdrmi yokluktaydin?gelirse gecmiş olsun arka bilyaları dağıtırız 5kyı çoktan geri verdik bile
Gecmisler olsn3 güne yaydığım 86k veren bahsegel kuponunu ilk 3 maç gelince 600 tlye bozdum onuda 5k yapıp cektim bakalım gelecel mi club brugge macı 2.5 üst partizan macı 1.5 üst kaldı kafayı yerim gelirseEkli dosyayı görüntüle 378802
Gecmis olsun hayatinin yanlisini yapmissin 300tl kâr icin 86k gitti genede gelmecegini bilsem bozdurmazdim senin kaffanı s...3 güne yaydığım 86k veren bahsegel kuponunu ilk 3 maç gelince 600 tlye bozdum onuda 5k yapıp cektim bakalım gelecel mi club brugge macı 2.5 üst partizan macı 1.5 üst kaldı kafayı yerim gelirseEkli dosyayı görüntüle 378802
Bjk maçı 1 gol daha olursa 15 ftneme kiyamadifim için 11 k ftneden nasil oluyorum oynat bakalımKanka size bugün oynamadığım hala vbette duran kuponumu soyliyim 15 ftnme kıyamadım kupon suan 2 gole 15tneye 11 k ftn veriyor diceklerim bu kadar risk alin![]()
Neyse olmadı 😁Bjk maçı 1 gol daha olursa 15 ftneme kiyamadifim için 11 k ftneden nasil oluyorum oynat bakalım