Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bddk Yeni Yapılandırma Kanunu

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
10 temmuzda bddk yüzde 3.11 faiz ile kredi, kredi kartı ve artı para yapılandırma kanunu çıkardı ama bankalar buna uymuyor gibi 30.000 lira bir kart borcum 400.000 de kredi var bu güne kadar hiç geciktirmedim fakat ağustosta önemli bir ameliyat olacağım ödemekte çok zorlanacağım hatta belki ödeyemeyeceğim gecikmeye düşmemiş borcu yapılandırırlar mı acaba birazdan bankaya gidiyorum sizden de fikir almak istedim

ksero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
47
28
10 temmuzda bddk yüzde 3.11 faiz ile kredi, kredi kartı ve artı para yapılandırma kanunu çıkardı ama bankalar buna uymuyor gibi 30.000 lira bir kart borcum 400.000 de kredi var bu güne kadar hiç geciktirmedim fakat ağustosta önemli bir ameliyat olacağım ödemekte çok zorlanacağım hatta belki ödeyemeyeceğim gecikmeye düşmemiş borcu yapılandırırlar mı acaba birazdan bankaya gidiyorum sizden de fikir almak istedim
Vallahi sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum da sağlığın önemli kardeş gerisini boş ver bir şekilde hallolur sen sağlığını düşün bir dünya insan odemiyor ne oluyor sanki

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
Vallahi sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum da sağlığın önemli kardeş gerisini boş ver bir şekilde hallolur sen sağlığını düşün bir dünya insan odemiyor ne oluyor sanki
saol dost borç sıkıntı ama insan ister istemez takıyor

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
13,086
113
Dostum öncelikle allah yardimcin tez zamanda sagligina kavusman dileğiyle zamaninda bende mecbur yapilandirmak zorunda kaldim malesef odeme durumuna gore yapilandirma yapiyorlar zaten islerine geliyor 20k borcu 39 bin falan olarak taksitle odedim cok tavsiye etmiyorum ama isin icinden cikamiyorsan bankalarin yapilandirma biriminin teline ulas musteri hizmetlerinden konuş ödeme plani iste gecmis olsun simdiden

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
Dostum öncelikle allah yardimcin tez zamanda sagligina kavusman dileğiyle zamaninda bende mecbur yapilandirmak zorunda kaldim malesef odeme durumuna gore yapilandirma yapiyorlar zaten islerine geliyor 20k borcu 39 bin falan olarak taksitle odedim cok tavsiye etmiyorum ama isin icinden cikamiyorsan bankalarin yapilandirma biriminin teline ulas musteri hizmetlerinden konuş ödeme plani iste gecmis olsun simdiden
saol dost bendeki sorun aslında borcun gecikmeye düşmemesi gecikme olmadan yapılandırma olmuyormuş çok saçma gecikmeye düşsem de puanım düşecek buna niye gireyim ki düzenli ödeyen cezalandırılıyor resmen

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
13,086
113
saol dost bendeki sorun aslında borcun gecikmeye düşmemesi gecikme olmadan yapılandırma olmuyormuş çok saçma gecikmeye düşsem de puanım düşecek buna niye gireyim ki düzenli ödeyen cezalandırılıyor resmen
Malesef öğle belki o zamana kadar bi kapi acilir denk getirirsin sen bosver düşünme bunlari sagligina bak ciddi bir ameliyat demişsin umarım kötü bir durum yoktur tekrardan gecmis olsun

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,861
668
113
300 bin daha cek tek maça bas kurtarın :D

hkmtgnl

hardrock
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,696
1,357
113
böbrek karşılığı 2 m çek forumda dağıt dost

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
374
156
43
Gecikme olmadan yapılandırma yapmadıkları doğru. Çok uzun süreli yani 60 89 gün arası gecikmelerde puanın düşer ama sıkıntı yaşamazsın, sadece banka sürekli arar. 90 119 gün arası sıkıntılı süreç tüm insyatif bankada, biraz ödemeye niyetli oldugunu belli eder ödersen yine sorun yaşamazsın. Bunların hepsi kredi puanını etkiler. Yapılandırma dediğin durumuda yaptığın zaman puanın daha fazla düşmekte ve yapılandırman devam ederken çok acil bir nakiti ihtiyaç duyduğunda o an kredi istediğinde çıkmayacak ya da çok uğraştıracaklar. Bence zorlanarakta olsa ödemeye çalış. Ameliyatın içinde şimdiden geçmiş olsun dostum.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
metincim ben de şimdi yapılandırıyorum işbank hızır dan 24 ay, vergisi algısı 10.500 fazladan ödeyecez, maaşla öderdim normalde ama ay onu çıkıyorum işten. İcraya düşerse daha büyük sıkıntı böyle ödeyelim bakalım.

Konu sahibine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
13,086
113
metincim ben de şimdi yapılandırıyorum işbank hızır dan 24 ay, vergisi algısı 10.500 fazladan ödeyecez, maaşla öderdim normalde ama ay onu çıkıyorum işten. İcraya düşerse daha büyük sıkıntı böyle ödeyelim bakalım.

Konu sahibine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Yapma makinasin sen çöz