- 12,019
- 9,716
- 113
Bol şanslar.Dikkat ediyorum benim kazandığım çekim yaptığım gün sende vuruyorsun.5 dakika önce çekim verdim senin bu kuponda kazanır 😄Ömür bir masal gibidir, ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.
Ekli dosyayı görüntüle 94005
Teşekkür ederim ciğerim 😀 kazanınca bir daha haber et ben de kupon yapayım ugurdur belki bu 😀Bol şanslar.Dikkat ediyorum benim kazandığım çekim yaptığım gün sende vuruyorsun.5 dakika önce çekim verdim senin bu kuponda kazanır 😄
Bugün kaç kaldırdın knk 😀Bol şanslar.Dikkat ediyorum benim kazandığım çekim yaptığım gün sende vuruyorsun.5 dakika önce çekim verdim senin bu kuponda kazanır 😄
Bak vallahi diyorum sana Bayro 😄 Kaybettiğim gün bakıyorum foruma sendede ses soluk çıkmıyor.Ben vurduğumda foruma giriyorum sen kupon paylaşıyorsun bu bi işaret mi ne çözemedim 😄 Burcun falan yengeç mi bro yükselenimiz falan mı enerji veriyorsa artıkTeşekkür ederim ciğerim 😀 kazanınca bir daha haber et ben de kupon yapayım ugurdur belki bu 😀
Çok değil be Pinden 1800 Asyadan 940 Betasustan 500 😄 Ama sonuçta 10 lirada olsa kazanmak kazanmaktır knk 😄Bugün kaç kaldırdın knk 😀
Bereket versin 😀 ben de artık çok oynamıyorum 2 günde bir şikeli tenis buluyorum 300/400 atiyorum 4 orandan 1600/1700 geliyor yoluma bakıyorum 😀Çok değil be Pinden 1800 Asyadan 940 Betasustan 500 😄 Ama sonuçta 10 lirada olsa kazanmak kazanmaktır knk 😄
Teşekkür ederim kardeşim sikee donmese geldi3-0 öndeyiz son sette bayram helal olsun güzel oran yakalamissin takipteyim dost adamsın
O şikeyi bulduğunda bir dm kadar uzaklığındayım Bayramcığım 😄Bereket versin 😀 ben de artık çok oynamıyorum 2 günde bir şikeli tenis buluyorum 300/400 atiyorum 4 orandan 1600/1700 geliyor yoluma bakıyorum 😀
Dönmez ofner kendi servislerini iyi kullaniyo reis kazanicaz inanıyorum benTeşekkür ederim kardeşim sikee donmese geldi
Bir dahaa derim knk 😀O şikeyi bulduğunda bir dm kadar uzaklığındayım Bayramcığım 😄
İnşallah dostu gelir de papara öter 😀Dönmez ofner kendi servislerini iyi kullaniyo reis kazanicaz inanıyorum ben
Teşekkürler kardeşim 😀Bol şanslar reis![]()
Knk paylaastigimda ikinci seti alamamıştı ondan yuksekti oran 😀Knka erken paylassaydin keske oran 1.10 a dusmus 😂😂