- 12,019
- 9,716
- 113
Bol şans
Teşekkürler 😊Bol şanslar reis 🧐
Hakem düdüğü çalmadan belll olmaz 😊kazanmış bile bu
Gece sana yaradı para geç gelmeseydi uçtuyduk 😊Bol şanslar tenisçi gece senin gecen olsun![]()
Bir adet yeşil alabilir miyim Başkan 😊 0/6 aldı oyun bile vermedi eve 😊bol şanslar dosst
Oldu bile 😊Yeşile devaaam
Başta çok sövdüm geç düştü diye Allahtan geç düşmüş maçlar çok iyi geldi.Erken maçlara girsem yatardım kesin 21:30 dan itibaren girdiğim tüm maçlar oturdu çok şükür 7 maç yazdım 7side oturdu çekimi verdim.Bence senin içinde gece şimdi başlayacak alırsın bi 7-8K dahaGece sana yaradı para geç gelmeseydi uçtuyduk 😊
Tenis maçı kalmadı ki gündüz bol tenis vardı 12k çektik 😊Başta çok sövdüm geç düştü diye Allahtan geç düşmüş maçlar çok iyi geldi.Erken maçlara girsem yatardım kesin 21:30 dan itibaren girdiğim tüm maçlar oturdu çok şükür 7 maç yazdım 7side oturdu çekimi verdim.Bence senin içinde gece şimdi başlayacak alırsın bi 7-8K daha![]()
Hiç zorlamaya gerek yok o zaman.Bugün alacağımızı aldıysak güzel bir uyku gerek BayramcığımTenis maçı kalmadı ki gündüz bol tenis vardı 12k çektik 😊
Haha aynen öyle yapacam 😊Hiç zorlamaya gerek yok o zaman.Bugün alacağımızı aldıysak güzel bir uyku gerek BayramcığımÇek paranı yaslan sende
Tebrikler reis kazancın daim olsun 🧐 🤓 👏 👏Oyun bile vermedi 😊 @Daimon 4. Yeşili alabilir miyim 😊Ekli dosyayı görüntüle 92933
Tebrikler dostBir adet yeşil alabilir miyim Başkan 😊 0/6 aldı oyun bile vermedi eve 😊