- 3,904
- 3,193
- 113
Yok bu betticket te son kuponda extra ticket yakalamışım kupon id nin son 2 rakamı kullanıcı id ile tutuyor 100 TL freebet verdi onu kasmaya çalışacağımSen parayi ezdin mi![]()
Yok bu betticket te son kuponda extra ticket yakalamışım kupon id nin son 2 rakamı kullanıcı id ile tutuyor 100 TL freebet verdi onu kasmaya çalışacağımSen parayi ezdin mi![]()
Bi şike döner belkiBayro bu aleksandır bunu sallandırır bence umidi keselim![]()
Adam şanslı her yerden geliyorYok bu betticket te son kuponda extra ticket yakalamışım kupon id nin son 2 rakamı kullanıcı id ile tutuyor 100 TL freebet verdi onu kasmaya çalışacağım
Mesaj kas biraz az kalmışşu 500 mesaj durumundan çekilişe katılamıyorum ...
1 saatlik işi var az msj kasşu 500 mesaj durumundan çekilişe katılamıyorum ...
Mega ne oldu knk alamdn dimiYok bu betticket te son kuponda extra ticket yakalamışım kupon id nin son 2 rakamı kullanıcı id ile tutuyor 100 TL freebet verdi onu kasmaya çalışacağım
AldımMega ne oldu knk alamdn dimi
AldıMega ne oldu knk alamdn dimi
Cok zor gitsin seyiyle oynasin bu bogdanovBi şike döner belki![]()
Aldı rol parası o paradanMega ne oldu knk alamdn dimi
sen 3. şahit gibi konustun kankaAldı rol parası o paradan
Iyi bari sov yapanlar vardi kapak olsun onlara ulan adamin parasi kalmis millet iyi olsun diyo bole kiskanclik olmaz her kazansin abi site kazancagina
Olay saatinde neredeydin? Forumda . Olay saatini nereden biliyorsun? Ben hep forumdayımsen 3. şahit gibi konustun kanka![]()
hmm yaşaOlay saatinde neredeydin? Forumda . Olay saatini nereden biliyorsun? Ben hep forumdayım![]()