- 3,004
- 1,290
- 113
Aynen ama bak bugün ki sohbet iyi oldu hatta alçalıp whatsap orsan devam edek rolleri de hep birlikte yaparız
Bu gece bu kadar verdi bayram aldı zaten girsek kaybederiz kesinHerkes alsın sigarasını ben almıcam haberiniz olsun arada yine deneriz şimdi kaybederiz gerek yok
Farketmez benim için nasıl istetseniz tekrar yazmayayimKabul ederseniz ben alayım roulette ben deneyeyim kazancda ortak kayipda
Kanka şimdi kaybetsek içecek sigara olmayacak haliyle bi kaybedince moral bozulacak sigara da olmayınca ne bok yicez içiyoruz sonuçtaKabul ederseniz ben alayım roulette ben deneyeyim kazancda ortak kayipda
Kanka kumarda çeviren kim bir paket winston dark bluemi alayım benden iyisi yok vallahatavsiyem herkes tekten alsın siz bilirsiniz ama ben istemiyrum kendi aranızda çevirin
Uyuyon mu abiİyi geceler cümleten
La gardas 15 liradan roulette zor olur, gelecekse böyle gelsintavsiyem herkes tekten alsın siz bilirsiniz ama ben istemiyrum kendi aranızda çevirin
yatıyon mu kankaİyi geceler cümleten
Iyi gecelerİyi geceler cümleten
Kanka mesajın kapalıBeyler o zaman kimse erhana atmasın. 7 kişi bana paparasını atsın. Çekim gelince yollarım. Sabah kaldı
Mesaj atılmıyorBeyler o zaman kimse erhana atmasın. 7 kişi bana paparasını atsın. Çekim gelince yollarım. Sabah kaldı
HahaKanka mesajın kapalı![]()