- 42,718
- 12,609
- 113
7 kısı 21 harıka olur be bayramımBeyler 7 kişi beğenmiş eğer uygunsa size 7 kişi 15 yapayım
7 kısı 21 harıka olur be bayramımBeyler 7 kişi beğenmiş eğer uygunsa size 7 kişi 15 yapayım
Ama bak burda olanlar mı beğenmiş yoksa beğenip gitmiş mıBeyler 7 kişi beğenmiş eğer uygunsa size 7 kişi 15 yapayım
Herkes faydalanır güzel olurBeyler 7 kişi beğenmiş eğer uygunsa size 7 kişi 15 yapayım
Üst oynardım genelde buz hokeyinde neden alt oynadım bilmiyorum sağlık olsunGeçmiş olsun kral buz hokeyi ters bazen hiç atamazlar bazen bi bakmışsın imkansız sayılar çıkmış
Kısmet en ters maça alt oynamışım reis beeÜst oynardım genelde buz hokeyinde neden alt oynadım bilmiyorum sağlık olsun
Erhana verıcem bende farketmezÇekilişten de Çıkma şansı var7 kişi 15 okeyiz. Çekim verdim de izin verildi daha gelen gidem yok bu saatte gelir mi bilmiyorum
Ben ne zaman 1.25 1.30 oynasam yatarım 2.5 3 oran alsam buz hokeyin de gelir değişik yaÜst oynardım genelde buz hokeyinde neden alt oynadım bilmiyorum sağlık olsun
Bu saatte ne cigarasi erhanim sende kalsın ne zaman roll acarsan sen bilirsin cigarada var şükürgençler bana vermeyin gidin bi cigara alıp için olacaksa yarın yine kovalarız bi şeyler
Ben verırımBu kişilerden erhana verecek kaç kişi. Ona göre bir ayar yapacam Ekli dosyayı görüntüle 79158
Ben de aynı . Bazen şeytan faktörü var hakketenBen ne zaman 1.25 1.30 oynasam yatarım 2.5 3 oran alsam buz hokeyin de gelir değişik ya
Kanka 15 düşüyorsa payımıza ben sigara alayim sigara yok öncelik o malumBu kişilerden erhana verecek kaç kişi. Ona göre bir ayar yapacam Ekli dosyayı görüntüle 79158
Valla yarın sabahtan gidip sigara alacam bahse atacak olsam verirdim deBu kişilerden erhana verecek kaç kişi. Ona göre bir ayar yapacam Ekli dosyayı görüntüle 79158