- 6,807
- 3,116
- 113
Sende erhana devretcen demi gardaşımAbi ben direk papara atıyorum o zaman![]()
Sende erhana devretcen demi gardaşımAbi ben direk papara atıyorum o zaman![]()
Nası bi dağıtım yaptın valla anlamadımDiğer çekilişi shellac halleder. Burada olan var mı baştan beridir. Varsa bunu beğenebilir mi. Ben cigara parası için kendim bir şeyler yapacam
Herkese 50 burdakılereNası bi dağıtım yaptın valla anlamadım
sen şimdi sigaradan da olacaksın broHerkese 50 burdakılere![]()
Senle guerra arasında çekiliş yapalım kazanana 10 değil 15 değil tam 20 türk lirası10 az getırırım 15 alırım
Abi valla 50 falan dediniz devrederim dedim.Hiç 1 dal sigaram kalmadı başım ağrıyor sigara alsamda iyiydi.Ama çoğunluk derse devrederimdeSende erhana devretcen demi gardaşım
Deme oyle deme demesen şimdi sigaradan da olacaksın bro![]()
enine boyuna tam 5.63 cm deneyen bilirSenle guerra arasında çekiliş yapalım kazanana 10 değil 15 değil tam 20 türk lirası
O zman ıkımıze pay guerra ve ben kazanalımSenle guerra arasında çekiliş yapalım kazanana 10 değil 15 değil tam 20 türk lirası
Yürü beeeeeeeeeeeeeenine boyuna tam 5.63 cm deneyen bilir
Gardaş herşeyden önce güldüğüme harca kendim kazanmış gibi sevindim, inan kesene bereket versin gönderimlerin icinde, soyledigime de takılma muhabbetim var diye rahat rahat yazıyorum sana. Para pul gider gardaslik dostluk kalır..Diğer çekilişi shellac halleder. Burada olan var mı baştan beridir. Varsa bunu beğenebilir mi. Ben cigara parası için kendim bir şeyler yapacam
Maç yatıyo ak keşke tutsa çekiliş parası da söz verdik rulete gitcek sigarasız kalcaz gelsin şu lanet maçO zman ıkımıze pay guerra ve ben kazanalım![]()
Du ılgılenıyım maclaMaç yatıyo ak keşke tutsa çekiliş parası da söz verdik rulete gitcek sigarasız kalcaz gelsin şu lanet maç
Hemen totem yapalım kanka aldık takibeMaç yatıyo ak keşke tutsa çekiliş parası da söz verdik rulete gitcek sigarasız kalcaz gelsin şu lanet maç