- 9,881
- 3,302
- 113
Tataristanlı. Turkiyeye kaçak işçi olarak gelmiş, sinir dişi etmişlerdi 10 gün sonraendonezya![]()
Tataristanlı. Turkiyeye kaçak işçi olarak gelmiş, sinir dişi etmişlerdi 10 gün sonraendonezya![]()
AhhdhahshahahahshahahhahahahahHatunu üste çıkarıp slotta otomatik 100 tura ayarlayıp komidinin üstüne telefonu dik bi şekilde yerleştirip slota kitlenirsen geç boşalırsın benden sana bi tavsiye
Ulan yaHatunu üste çıkarıp slotta otomatik 100 tura ayarlayıp komidinin üstüne telefonu dik bi şekilde yerleştirip slota kitlenirsen geç boşalırsın benden sana bi tavsiye
dedim ya sana zaten yaşandı yani elimde telefon slot ceviriyorum hanımefendide gargara yapıyorErhanın hatunla iş üstündeykende aklından rulet dönüşü geçtiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam![]()
Sen ne dersen o2.5 K dan çekim verdim dostlar. Sizden ricam lütfen özelden mesaj atmayın. Çekilişle 2 kişiye 10 lira. Ve burada son kopandan itibaren takip eden 5 kişiye 20 vermek istiyorum @Shellac kabul ederse. Erhan çekilişe eklenmesin
Bu neydi böyle ömrüm boyunca unutamayacgim bi tavsiyeHatunu üste çıkarıp slotta otomatik 100 tura ayarlayıp komidinin üstüne telefonu dik bi şekilde yerleştirip slota kitlenirsen geç boşalırsın benden sana bi tavsiye
tamam kardeşim ben söylerim eklemez2.5 K dan çekim verdim dostlar. Sizden ricam lütfen özelden mesaj atmayın. Çekilişle 2 kişiye 10 lira. Ve burada son kopandan itibaren takip eden 5 kişiye 20 vermek istiyorum @Shellac kabul ederse. Erhan çekilişe eklenmesin
Pekı ya ben2.5 K dan çekim verdim dostlar. Sizden ricam lütfen özelden mesaj atmayın. Çekilişle 2 kişiye 10 lira. Ve burada son kopandan itibaren takip eden 5 kişiye 20 vermek istiyorum @Shellac kabul ederse. Erhan çekilişe eklenmesin
Sıkıntı yok dostum vermesende olur sohbet şahane . Tebrik ederim şansın daim olsun2.5 K dan çekim verdim dostlar. Sizden ricam lütfen özelden mesaj atmayın. Çekilişle 2 kişiye 10 lira. Ve burada son kopandan itibaren takip eden 5 kişiye 20 vermek istiyorum @Shellac kabul ederse. Erhan çekilişe eklenmesin
Saka bı yana modlar yokturPekı ya ben![]()
Tebrik ederim Bayro2.5 K dan çekim verdim dostlar. Sizden ricam lütfen özelden mesaj atmayın. Çekilişle 2 kişiye 10 lira. Ve burada son kopandan itibaren takip eden 5 kişiye 20 vermek istiyorum @Shellac kabul ederse. Erhan çekilişe eklenmesin
La reis seni biliyorum o yüzden böyle rahat yazacam, 5 kişi 20 nedir gardas la banada vermesen olur ama miktarı yüksek tutabilirdin2.5 K dan çekim verdim dostlar. Sizden ricam lütfen özelden mesaj atmayın. Çekilişle 2 kişiye 10 lira. Ve burada son kopandan itibaren takip eden 5 kişiye 20 vermek istiyorum @Shellac kabul ederse. Erhan çekilişe eklenmesin
biri gelmese diğeri geliyor bende denedimHatunu üste çıkarıp slotta otomatik 100 tura ayarlayıp komidinin üstüne telefonu dik bi şekilde yerleştirip slota kitlenirsen geç boşalırsın benden sana bi tavsiye
Hızlı oynanan oyunları açma ama mesela gonzoyu aç yavaş döner onun turları ondan sonra sabahlar olmasın bi telefonda gonzo kırar duvarları bi sen kırarsın unutma bunuBu neydi böyle ömrüm boyunca unutamayacgim bi tavsiye![]()
biri gelmese diğeri geliyor bende denedim