http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Bayramyay1 / #rolling Kasa 100 Hedef >>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,923
89,143
113
Erhanın hatunla iş üstündeykende aklından rulet dönüşü geçtiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D
dedim ya sana zaten yaşandı yani elimde telefon slot ceviriyorum hanımefendide gargara yapıyor
Şuan bundan çok zevk veren nede o telefonu bırakmıyorsun merak ediyorum dedi bana
bak işine dedim sert erkeğiz biz

Legolas35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
786
842
93
Hatunu üste çıkarıp slotta otomatik 100 tura ayarlayıp komidinin üstüne telefonu dik bi şekilde yerleştirip slota kitlenirsen geç boşalırsın benden sana bi tavsiye
Bu neydi böyle ömrüm boyunca unutamayacgim bi tavsiye :D:D:D:D:D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,923
89,143
113
2.5 K dan çekim verdim dostlar. Sizden ricam lütfen özelden mesaj atmayın. Çekilişle 2 kişiye 10 lira. Ve burada son kopandan itibaren takip eden 5 kişiye 20 vermek istiyorum @Shellac kabul ederse. Erhan çekilişe eklenmesin
tamam kardeşim ben söylerim eklemez :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
2.5 K dan çekim verdim dostlar. Sizden ricam lütfen özelden mesaj atmayın. Çekilişle 2 kişiye 10 lira. Ve burada son kopandan itibaren takip eden 5 kişiye 20 vermek istiyorum @Shellac kabul ederse. Erhan çekilişe eklenmesin
Sıkıntı yok dostum vermesende olur sohbet şahane . Tebrik ederim şansın daim olsun

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
La reis seni biliyorum o yüzden böyle rahat yazacam, 5 kişi 20 nedir gardas la banada vermesen olur ama miktarı yüksek tutabilirdin

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Bu neydi böyle ömrüm boyunca unutamayacgim bi tavsiye :D:D:D:D:D
Hızlı oynanan oyunları açma ama mesela gonzoyu aç yavaş döner onun turları ondan sonra sabahlar olmasın bi telefonda gonzo kırar duvarları bi sen kırarsın unutma bunu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...