- 13,418
- 8,912
- 113
Ahahahahahahah adam ştina ile her seks oteline girmiş akYok orası benim dediğim değil orası fantazi oteli tavanda aynalı odalar havuzlu yataklar vs vs benim dediğim yer kemerde
Ahahahahahahah adam ştina ile her seks oteline girmiş akYok orası benim dediğim değil orası fantazi oteli tavanda aynalı odalar havuzlu yataklar vs vs benim dediğim yer kemerde
El elden üstündür ismet kardeşim ama şunu unutma ki antalya dünyanın şüphesiz ki en güzel şehridir![]()
Adam nezih ortam diyor hala sex diyorsun ne kadar kötü düşüncelisinizAhahahahahahah adam ştina ile her seks oteline girmiş ak![]()
Kemerdeki bütün otelleri ezbere bilirimAhahahahahahah adam ştina ile her seks oteline girmiş ak![]()
Ortamı şenlendiriyorum yaNasıl yok abi gttakip ettiklerinden gir bul beni berkayb95
takipten çıkmadıysa
sevgili tadında bulursak güzel olurOrtamı şenlendiriyorum yaGörüşelim berkay senle de geçen yaz 4 ay pek hareketliydik antalyada bi ayarlayalım sende boş değilsin
O benim tamamen terbiyesizliğim özür dilerim arkadaşlarAdam nezih ortam diyor hala sex diyorsun ne kadar kötü düşüncelisiniz
Bu belli rus hacıEkli dosyayı görüntüle 79150 bu çok çirkindi ama fiziği görseniz kese kağıdı almaya gidersiniz direkt bakkaldan![]()
O otellere bi bak tatilbudur dan nası paralar ezdiğimi anlarsın . Sex oteli değil olm adem eve 6 yıldızlıydı en son noldu bilmiyorum kemerdekini de göndericem şimdi siz bi tarafından anladınız mevzuyuAhahahahahahah adam ştina ile her seks oteline girmiş ak![]()
fiziği atsana ne böyle gösterip elletmiyonEkli dosyayı görüntüle 79150 bu çok çirkindi ama fiziği görseniz kese kağıdı almaya gidersiniz direkt bakkaldan![]()
Aynen rustuBu belli rus hacı![]()
Reis şöyle söyleyim sana, ırk din dil mezhep ülke farketmeksizin bir çok insanı içinde barindiran bi şehir ve benim çok güzel gunlerim geçti kesinlikle güzel bi şehir..El elden üstündür ismet kardeşim ama şunu unutma ki antalya dünyanın şüphesiz ki en güzel şehridir![]()
Aga buda şimdi ne ...Ekli dosyayı görüntüle 79150 bu çok çirkindi ama fiziği görseniz kese kağıdı almaya gidersiniz direkt bakkaldan![]()
Erhanfiziği atsana ne böyle gösterip elletmiyon
Engelledi instadan ertesi günfiziği atsana ne böyle gösterip elletmiyon
berkay sende her fotoda bi masum görünmeler falan hayırdırEkli dosyayı görüntüle 79150 bu çok çirkindi ama fiziği görseniz kese kağıdı almaya gidersiniz direkt bakkaldan![]()
Taktık o taktıkberkay sende her fotoda bi masum görünmeler falan hayırdır![]()