- 6,720
- 2,434
- 113
Gt yok . Olmamış bu iş berkay
Gt yok . Olmamış bu iş berkay
Adam&Eve var epey iyi sadece +18 yaş alıyorlar otele çoluk çocuk giremiyorSana bi otel ismi vereyim tamamen sex amaçlı kurulmış bi otel çok memnun kalırsın . O otele gidipte günde 3 posta çakmıyo olan erkeğe ibne derim duymuşundur belki inferno auranın bitiminde bi otelBelaruslular çok geliyo ordan aşinayım yüz hatlarına vs
Gt yok . Olmamış bu iş berkay![]()
Pardonnn bilader siz ne ataksınız acabaaSana bi otel ismi vereyim tamamen sex amaçlı kurulmış bi otel çok memnun kalırsın . O otele gidipte günde 3 posta çakmıyo olan erkeğe ibne derim duymuşundur belki inferno auranın bitiminde bi otelBelaruslular çok geliyo ordan aşinayım yüz hatlarına vs
DuydumSana bi otel ismi vereyim tamamen sex amaçlı kurulmış bi otel çok memnun kalırsın . O otele gidipte günde 3 posta çakmıyo olan erkeğe ibne derim duymuşundur belki inferno auranın bitiminde bi otelBelaruslular çok geliyo ordan aşinayım yüz hatlarına vs
Eski adı ardıç yeni adı barış ağacıo yaslandıgı agac ladin mi gürgen mi Barış ardıçada benziyor
Barış abiGt yok . Olmamış bu iş berkay![]()
Yalnış anladın reis 5 yıldızlı bi otel sadece belarus ve rusyadaki acentalar seks için türkiyeye gelen bayanları o otele gönderiyor fuhuş vs değil yani tamamen nezih ortamPardonnn bilader siz ne ataksınız acabaa![]()
Ahahahahahhahahah yarılıyorum ahahahahhaYalnış anladın reis 5 yıldızlı bi otel sadece belarus ve rusyadaki acentalar seks için türkiyeye gelen bayanları o otele gönderiyor fuhuş vs değil yani tamamen nezih ortam
Barış abi![]()
Nasıl yok abi gtGt yok . Olmamış bu iş berkay![]()
Sen bide kıbrıslı gör, ulan be neler geldi aklıma varyaaaaYalnış anladın reis 5 yıldızlı bi otel sadece belarus ve rusyadaki acentalar seks için türkiyeye gelen bayanları o otele gönderiyor fuhuş vs değil yani tamamen nezih ortam
Öyle bi anlattın ki beim Turizm acentam var desen ikna olurum sanki içinde hiç sex yok gibiydiYalnış anladın reis 5 yıldızlı bi otel sadece belarus ve rusyadaki acentalar seks için türkiyeye gelen bayanları o otele gönderiyor fuhuş vs değil yani tamamen nezih ortam
Yok orası benim dediğim değil orası fantazi oteli tavanda aynalı odalar havuzlu yataklar vs vs benim dediğim yer kemerdeAdam&Eve var epey iyi sadece +18 yaş alıyorlar otele çoluk çocuk giremiyor
Abi sen dur evli barklı adamsın aman diyim kaldıramamSen bide kıbrıslı gör, ulan be neler geldi aklıma varyaaaa
Edıyo halaNasıl yok abi gttakip ettiklerinden gir bul beni berkayb95
takipten çıkmadıysa
El elden üstündür ismet kardeşim ama şunu unutma ki antalya dünyanın şüphesiz ki en güzel şehridirSen bide kıbrıslı gör, ulan be neler geldi aklıma varyaaaa