- 6,807
- 3,116
- 113
O inceden bi defa neyse demisss işte sen anlamamissin reis aman ha amannValla ne bileyim adam bi defa para yatırıp cekecez dedi bende oh ne güzel dedim![]()
O inceden bi defa neyse demisss işte sen anlamamissin reis aman ha amannValla ne bileyim adam bi defa para yatırıp cekecez dedi bende oh ne güzel dedim![]()
yengeyi atmaz buraya tahminimcesarı tuborg en sevdiğim
umarım yenge değildir girdik bi yola bakalım hayırlısı
Yok ya otelde tanışmıştık yazınsarı tuborg en sevdiğim
umarım yenge değildir girdik bi yola bakalım hayırlısı
yaa berkay o 5 k yı yemesen tatildeydik şimdi ukraynalılarlaUkraynalı. Rus dedim diye kızmıştı sevmiyorlar ruslarla ukraynalılar birbirlerini![]()
Kardeşim rica etsem bacımızın instagram kullanıcı adını atar mısın?Senin yanlış ifadenden dolayı özür dilemek istedim kendisindenUkraynalı. Rus dedim diye kızmıştı sevmiyorlar ruslarla ukraynalılar birbirlerini![]()
Aaah ah korona morona umrumda değil burnumda tütüyorlar. Sıcacık...yaa berkay o 5 k yı yemesen tatildeydik şimdi ukraynalılarla![]()
Dur bi yenge mi değil mi öğrenelim ona göre yorum yapalım berkay kardeşe ayıp olmasınKesinlikle Rus abi![]()
AhahhahahahhDur bi yenge mi değil mi öğrenelim ona göre yorum yapalım berkay kardeşe ayıp olmasın
bizde otele gidiyoruz ama hiç denk gelmiyor ırkı ne bunun bende bulayım internetten varsaYok ya otelde tanışmıştık yazın
Vay la attı adam şaka maka
Olum hatun baya ünlü sanırım Ulranyada takipçisine bak ak
La gardas tmm kızın mazbatasini istemedik yeter da inandık valla yeminle tamam laaa
berkay bu senden sonra kendini geliştirmiş
Bi sene antalyada otelde çalıştım bakmaktan bıkarsın bakmazsın
Sana bi otel ismi vereyim tamamen sex amaçlı kurulmış bi otel çok memnun kalırsın . O otele gidipte günde 3 posta çakmıyo olan erkeğe ibne derim duymuşundur belki inferno auranın bitiminde bi otelbizde otele gidiyoruz ama hiç denk gelmiyor ırkı ne bunun bende bulayım internetten varsa
İnstasini istedi biri ondan attımLa gardas tmm kızın mazbatasini istemedik yeter da inandık valla yeminle tamam laaapaylaşıp durma
o yaslandıgı agac ladin mi gürgen mi Barış ardıçada benziyor
Ahhahahahahaha yav forum nereye doğru gidiyor abi dur ki duralım işte ahahahahaSana bi otel ismi vereyim tamamen sex amaçlı kurulmış bi otel çok memnun kalırsın . O otele gidipte günde 3 posta çakmıyo olan erkeğe ibne derim duymuşundur belki inferno auranın bitiminde bi otelBelaruslular çok geliyo ordan aşinayım yüz hatlarına vs