paşa gönlü bilir hiç vermesede olur bizim için sıkıntı yok nasıl olsa kumarda yiyoruzValla şaka bi tarafa 5 6 kişeye 50 hakkı bu saatten sonra 3 saattir burdayiz gardaşım zaten 5 6 kişi var 50ser dokunmaz ona artık![]()
paşa gönlü bilir hiç vermesede olur bizim için sıkıntı yok nasıl olsa kumarda yiyoruzValla şaka bi tarafa 5 6 kişeye 50 hakkı bu saatten sonra 3 saattir burdayiz gardaşım zaten 5 6 kişi var 50ser dokunmaz ona artık![]()
Antalyada bu işler bakkaldan bira almak gibi sıkıntı yokAbi oralara uzanacak kadar parayı bulamadım daha yaAma kardeşinizi bir gün o ortama sokmazsanız oda sizin ayıbınız
![]()
Ne cezası ya allahtan dönmemiş o zamanKardeşim sen kafayı mı yedin.Salla ordan gelecek para olmaz olsun.2 aya cezasıyla birlikte gelir
@bayramyay1 kraldırValla şaka bi tarafa 5 6 kişeye 50 hakkı bu saatten sonra 3 saattir burdayiz gardaşım zaten 5 6 kişi var 50ser dokunmaz ona artık![]()
Beleşten konu yerimiz var en azından değil mipaşa gönlü bilir hiç vermesede olur bizim için sıkıntı yok nasıl olsa kumarda yiyoruz
Yerı geldıgınde cıkarır vurur masaya yargı dagıtır oyle bı abımızdırBayram adamdır diploma notu 4 üzerinden 4tür
ver gazı
Aman haa sakın birdaha böyle biseye girme onunden bike geçme şakası yok bütün hesaplar bloke alır ida yetmez cezayı yersin gerek yok böyle seylereYa o değilde bu gun sitede biri papara kiralanir dedi aksam yazarim dedi bisey çıkmadı ordan gelseydi bi roll açardık ya![]()
O değilde yarın kimin konuşunda gırgıra düşeceğiz Barış abiBeleşten konu yerimiz var en azından değil mi![]()
adamsın olay bu işteBeleşten konu yerimiz var en azından değil mi![]()
Kardeşim o tarz işlere girmeden forumdan kesinlikle bi fikir danış burda akıl akıldan üstün . Başına bela alma çok riskli o işler , hem dolandırıcılık modelleri çok hem de başa bela alma riski çokNe cezası ya allahtan dönmemiş o zaman![]()
ben patlarsam forumdan en az 30 kişi giderboşver her türlü gelecek zaten ceza erhan hepimize para yolladı erhan patladı yavaştan bize geliyor![]()
Belaruslu o iddia ederimAntalyada bakkaldan bira alırkenEkli dosyayı görüntüle 79147
Teşekkürler valla demeseydiniz yapardım heralde ..Kardeşim o tarz işlere girmeden forumdan kesinlikle bi fikir danış burda akıl akıldan üstün . Başına bela alma çok riskli o işler , hem dolandırıcılık modelleri çok hem de başa bela alma riski çok
Forumu ele verırsın bılen bılırben patlarsam forumdan en az 30 kişi gider![]()
sarı tuborg en sevdiğimAntalyada bakkaldan bira alırkenEkli dosyayı görüntüle 79147
Kesinlikle Rus abiBelaruslu o iddia ederim![]()
Ukraynalı. Rus dedim diye kızmıştı sevmiyorlar ruslarla ukraynalılar birbirleriniBelaruslu o iddia ederim![]()