kazansın bayramım 1 gram gözüm yok bi 100 yeter bizeAdam kazaniyor
kazansın bayramım 1 gram gözüm yok bi 100 yeter bizeAdam kazaniyor
7 kısıyık zaten 100 er fena olmazkazansın bayramım 1 gram gözüm yok bi 100 yeter bize
Reis oyna, ama çek başka yerde oyna sağlam olabilir..miktar yükseldikçe sıkıntıda artarHer şey 15 lira ile başladı![]()
Dur hele reco7 kısıyık zaten 100 er fena olmaz![]()
Recep her geçen gün gerçekten seni daha bi seviyorum7 kısıyık zaten 100 er fena olmaz![]()
o harita yanlış şekerimOlum Erhan Adıyamanda ne işiniz var lanHadi onu geçtim Adıyamanda kız ne gezer
![]()
Ahahahhah ben en cok bayramıRecep her geçen gün gerçekten seni daha bi seviyorum![]()
Ulan bayrammmAhahahhah ben en cok bayramı![]()
Ona hep beraber şu an derin duygular besliyoruz o ayrıAhahahhah ben en cok bayramı![]()
Abi oralara uzanacak kadar parayı bulamadım daha yaAntalyanın abdest alma merkezinden bahsediyo adam sen adıyamana gitten reissss![]()
Ona hep beraber şu an derin duygular besliyoruz o ayrı![]()
Valla şaka bi tarafa 5 6 kişeye 50 hakkı bu saatten sonra 3 saattir burdayiz gardaşım zaten 5 6 kişi var 50ser dokunmaz ona artıkkazansın bayramım 1 gram gözüm yok bi 100 yeter bize
Bayram adamdır diploma notu 4 üzerinden 4türOna hep beraber şu an derin duygular besliyoruz o ayrı![]()
Kardeşim sen kafayı mı yedin.Salla ordan gelecek para olmaz olsun.2 aya cezasıyla birlikte gelirYa o değilde bu gun sitede biri papara kiralanir dedi aksam yazarim dedi bisey çıkmadı ordan gelseydi bi roll açardık ya![]()
Tokatçı onlar aman diyimYa o değilde bu gun sitede biri papara kiralanir dedi aksam yazarim dedi bisey çıkmadı ordan gelseydi bi roll açardık ya![]()
Girme o işlere sakat islerYa o değilde bu gun sitede biri papara kiralanir dedi aksam yazarim dedi bisey çıkmadı ordan gelseydi bi roll açardık ya![]()
Boşver kanka girme bu işlere riskliYa o değilde bu gun sitede biri papara kiralanir dedi aksam yazarim dedi bisey çıkmadı ordan gelseydi bi roll açardık ya![]()